Sütlüoğlu Suskunluğunu Bozuyor.

Rize 15.04.2019 - 10:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2050+ kez okundu.
 

Sütlüoğlu Suskunluğunu Bozuyor.

İmdat Sütlüoğlu, Hakkındaki İddialara Cevap Verecek   Çaykur’da göreve geldiği günden itibaren çay çeşitliliğini artıran, soğuk çayı marka yapan, fabrikaların kapasitesini artıran, yeni fabrikalar kuran, dünyanın en modern paketleme fabrikasını inşa eden, Çaykur’a dünya çapında marka olması yolunda dev adımlar attıran, randevulu alımdan üretici ödemelerine kadar önemli atılımlar yapan, beyaz çay, stevia gibi katma değeri yüksek ürünlerin önünü açan Çevre eski Bakanı Ak Parti Rize eski Milletvekili ve Çaykur eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu bugüne kadar hakkındaki asılsız ithamlara karşı sonunda sessizliğini bozuyor. Şu anda Çaykur’u vekaleten yönetenlerin birlikte çalıştığı Sütlüoğlu dönemine ilişkin yaptığı bazı açıklamalar kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştı. Sütlüoğlu’nun tüm bu iddialara karşı belgeleri ile Çaykur yönetimine ve kamuoyuna açıklama yapacağı öğrenildi Görevden ayrıldıktan sonra  Kamuoyunda Çaykur ve  İmdat Sütlüoğlu ile ilgli çaıkan iddialarla ilgili olarak Sütloğlu tarafından önümüzdeki günlerde  Rize’de detaylı şekilde bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyen Sütlüoğlu'nun yapacağı açıklamalar şimdiden merakla beklenmeye başlandı. 

İmdat Sütlüoğlu, Hakkındaki İddialara Cevap Verecek
 

Çaykur’da göreve geldiği günden itibaren çay çeşitliliğini artıran, soğuk çayı marka yapan, fabrikaların kapasitesini artıran, yeni fabrikalar kuran, dünyanın en modern paketleme fabrikasını inşa eden, Çaykur’a dünya çapında marka olması yolunda dev adımlar attıran, randevulu alımdan üretici ödemelerine kadar önemli atılımlar yapan, beyaz çay, stevia gibi katma değeri yüksek ürünlerin önünü açan Çevre eski Bakanı Ak Parti Rize eski Milletvekili ve Çaykur eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu bugüne kadar hakkındaki asılsız ithamlara karşı sonunda sessizliğini bozuyor.


Şu anda Çaykur’u vekaleten yönetenlerin birlikte çalıştığı Sütlüoğlu dönemine ilişkin yaptığı bazı açıklamalar kamuoyunda şaşkınlık yaratmıştı. Sütlüoğlu’nun tüm bu iddialara karşı belgeleri ile Çaykur yönetimine ve kamuoyuna açıklama yapacağı öğrenildi


Görevden ayrıldıktan sonra  Kamuoyunda Çaykur ve  İmdat Sütlüoğlu ile ilgli çaıkan iddialarla ilgili olarak Sütloğlu tarafından önümüzdeki günlerde  Rize’de detaylı şekilde bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyen Sütlüoğlu'nun yapacağı açıklamalar şimdiden merakla beklenmeye başlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi