TIR'a çarpan araçtaki baba ve 2 oğlu yaralandı

Karadeniz 05.06.2020 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2113+ kez okundu.
 

TIR'a çarpan araçtaki baba ve 2 oğlu yaralandı

BOLU'da, D-100 Karayolu'nda TIR'a arkadan çarpan hafif ticari araçtaki baba ve 2 oğlu yaralandı.   Kaza, saat 08.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Çaydurt mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Nihat Bodur idaresindeki 14 EL 967 plakalı hafif ticari araç, Hüseyin Akca yönetimindeki 41 TF 486 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada Nihat Bodur ile yanında bulunan oğulları Ömer Bodur ve İrfan Bodur yaralandı. Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarılan baba ile oğulları, ambulanslarla, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

BOLU'da, D-100 Karayolu'nda TIR'a arkadan çarpan hafif ticari araçtaki baba ve 2 oğlu yaralandı.

 

Kaza, saat 08.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Çaydurt mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Nihat Bodur idaresindeki 14 EL 967 plakalı hafif ticari araç, Hüseyin Akca yönetimindeki 41 TF 486 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada Nihat Bodur ile yanında bulunan oğulları Ömer Bodur ve İrfan Bodur yaralandı. Sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince kurtarılan baba ile oğulları, ambulanslarla, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi