Tahsilat makbuzlarında Ballıca Mağarası görseli

Karadeniz 24.09.2019 - 15:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2281+ kez okundu.
 

Tahsilat makbuzlarında Ballıca Mağarası görseli

UNESCO tarafından Dünya Geçici Miras Listesi’ne alınan Ballıca Mağarası’nın tanıtım çalışmalarına CK Enerji Çamlıbel Elektrik’ten destek geldi. CK Enerji Çamlıbel Elektrik, 200 bin tahsilat makbuzunun üzerine Ballıca Mağarası’nın görselini bastırdı. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra hizmet bölgesinin kültürel gelişimine de destek olma hedefi ile faaliyet gösteren CK Enerji Çamlıbel Elektrik, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Dünya Geçici Mirası Listesine alınan Ballıca Mağarası’nın tanıtım çalışmalarına destek verdi. Tokat’ın Pazar İlçesi’nde bulunan, Tokat Valiliği’nin girişimleriyle bu yıl UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi’ne Türkiye’den girmeyi başaran tek yer Ballıca Mağarası oldu. CK Enerji Çamlıbel Elektrik de dünyanın en görkemli mağaralarından biri olan Ballıca’nın tanıtımına destek olmak üzere harekete geçti. CK Enerji Çamlıbel Elektrik, tahsilat makbuzlarının yan tarafında Ballıca Mağarası’na ait bir görselle birlikte, "Tokat’ın Pazar İlçesinde bulunan Ballıca Mağarası, UNESCO Dünya Geçici Mirası Listesi’ne alındı. 680 m uzunluğunda ve 95 m yüksekliğinde olan Ballıca Mağarası dünyanın en büyük ve en görkemli mağaralarından biri" ifadelerine yer verdi.   200 BİN MAKBUZDA YER ALIYOR CK   Enerji Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. Tokat İl Müdürü Aykut Ayan, daha önceden tahsilat makbuzlarında, şirketleri tarafından 2017 yılından bu yana sürdürülen ‘Askıda Ekmek Projesi’ kapsamındaki görsellere yer verdiklerini dile getirerek, bu kez tanıtım çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla üzerinde Ballıca Mağarası’nın görseli bulunan 200 bin adet tahsilat makbuzu bastırıldığını söyledi. Ayan, "Şehrimizde yürütülen sosyal sorumluluk projelerine elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Geçen ay düzenlediğimiz, Tokat Valiliği tarafından yürütülen Spor Tokat Projesi’ kapsamında Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvası organizasyonuyla Tokat’a bir heyecan yaşattık. Ballıca Mağarası’nın UNESCO tarafından Dünya Geçici Mirası Listesi’ne alınması Tokatımız için gerçekten önemli bir karar. Şirket olarak, tanıtım çalışmalarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

UNESCO tarafından Dünya Geçici Miras Listesi’ne alınan Ballıca Mağarası’nın tanıtım çalışmalarına CK Enerji Çamlıbel Elektrik’ten destek geldi. CK Enerji Çamlıbel Elektrik, 200 bin tahsilat makbuzunun üzerine Ballıca Mağarası’nın görselini bastırdı. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra hizmet bölgesinin kültürel gelişimine de destek olma hedefi ile faaliyet gösteren CK Enerji Çamlıbel Elektrik, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Dünya Geçici Mirası Listesine alınan Ballıca Mağarası’nın tanıtım çalışmalarına destek verdi. Tokat’ın Pazar İlçesi’nde bulunan, Tokat Valiliği’nin girişimleriyle bu yıl UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi’ne Türkiye’den girmeyi başaran tek yer Ballıca Mağarası oldu. CK Enerji Çamlıbel Elektrik de dünyanın en görkemli mağaralarından biri olan Ballıca’nın tanıtımına destek olmak üzere harekete geçti. CK Enerji Çamlıbel Elektrik, tahsilat makbuzlarının yan tarafında Ballıca Mağarası’na ait bir görselle birlikte, "Tokat’ın Pazar İlçesinde bulunan Ballıca Mağarası, UNESCO Dünya Geçici Mirası Listesi’ne alındı. 680 m uzunluğunda ve 95 m yüksekliğinde olan Ballıca Mağarası dünyanın en büyük ve en görkemli mağaralarından biri" ifadelerine yer verdi.

 

200 BİN MAKBUZDA YER ALIYOR CK

 

Enerji Çamlıbel Elektrik Perakende Satış A.Ş. Tokat İl Müdürü Aykut Ayan, daha önceden tahsilat makbuzlarında, şirketleri tarafından 2017 yılından bu yana sürdürülen ‘Askıda Ekmek Projesi’ kapsamındaki görsellere yer verdiklerini dile getirerek, bu kez tanıtım çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla üzerinde Ballıca Mağarası’nın görseli bulunan 200 bin adet tahsilat makbuzu bastırıldığını söyledi. Ayan, "Şehrimizde yürütülen sosyal sorumluluk projelerine elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Geçen ay düzenlediğimiz, Tokat Valiliği tarafından yürütülen Spor Tokat Projesi’ kapsamında Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvası organizasyonuyla Tokat’a bir heyecan yaşattık. Ballıca Mağarası’nın UNESCO tarafından Dünya Geçici Mirası Listesi’ne alınması Tokatımız için gerçekten önemli bir karar. Şirket olarak, tanıtım çalışmalarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi