Tarihi Buluşma CANLI YAYINDA RizeninSesi'nde

Siyaset 16.06.2019 - 20:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1703+ kez okundu.
 

Tarihi Buluşma CANLI YAYINDA RizeninSesi'nde

TÜRKİYE BU BULUŞMAYA KİLİTLENDİ   İstanbul 24 Haziran yerel seçimlerine kısa bir hafta kala, AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Binali Yıldırım, canlı yayında soruları yanıtlayacak. MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA Programın moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak. Canlı yayın eşit süre ve eşit soru kuralına uygun olarak gerçekleştirilecek. Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayını RizeninSesi  sitemizden  canlı olarak izlenebilecek.

TÜRKİYE BU BULUŞMAYA KİLİTLENDİ
 

İstanbul 24 Haziran yerel seçimlerine kısa bir hafta kala, AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Binali Yıldırım, canlı yayında soruları yanıtlayacak.

MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA

Programın moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak. Canlı yayın eşit süre ve eşit soru kuralına uygun olarak gerçekleştirilecek. Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayını RizeninSesi  sitemizden  canlı olarak izlenebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi