Tarlaya kenevir ekenler İHA'lar sayesinde yakalandı

Karadeniz 13.06.2019 - 19:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1644+ kez okundu.
 

Tarlaya kenevir ekenler İHA'lar sayesinde yakalandı

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, tarlaya hint keneviri eken 2 kişi İHA’lar yardımı ile suçüstü yakalandı. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Düzce Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Şubesi'nin operasyonunda Akçakoca Ayazlı Mahallesi’ndeki tarlaya kenevir ekimi yapan Ü.Y. ve H.Y.'yi İHA’lar sayesinde suçüstü yakalandı.   2 kişinin ektiği 806 kök kenevir sökülerek el konuldu. Ayrıca şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da 57 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. FOTOĞRAFLI 

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, tarlaya hint keneviri eken 2 kişi İHA’lar yardımı ile suçüstü yakalandı. Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Düzce Emniyet Müdürlüğü İnsansız Hava Araçları Şubesi'nin operasyonunda Akçakoca Ayazlı Mahallesi’ndeki tarlaya kenevir ekimi yapan Ü.Y. ve H.Y.'yi İHA’lar sayesinde suçüstü yakalandı.

 

2 kişinin ektiği 806 kök kenevir sökülerek el konuldu. Ayrıca şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da 57 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi