Tartıştığı kuzenini bıçaklayarak öldürdü

Karadeniz 21.03.2020 - 17:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2568+ kez okundu.
 

Tartıştığı kuzenini bıçaklayarak öldürdü

SAMSUN'un Ayvacık ilçesinde, H.A. (45) tartıştığı kuzeni Duran Aydemir'i (47) bıçaklayarak öldürdü.   Kaçan H.A. kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. ​Olay, saat 14.00 sıralarında Ayvacık ilçesi Orhan Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Esnaf H.A. ile kuzeni Duran Aydemir arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine H.A. ekmek bıçağıyla amcasının oğlu Duran Aydemir'in kalbi ve karnından yaraladı. Aydemir kanlar içinde yere yığılırken, H.A. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Duran Aydemir'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Duran Aydemir'in cansız bedeni otopsi için Ayvacık İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ise yaptıkları çalışmayla kısa sürede H.A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı.  

SAMSUN'un Ayvacık ilçesinde, H.A. (45) tartıştığı kuzeni Duran Aydemir'i (47) bıçaklayarak öldürdü.

 

Kaçan H.A. kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. ​Olay, saat 14.00 sıralarında Ayvacık ilçesi Orhan Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Esnaf H.A. ile kuzeni Duran Aydemir arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine H.A. ekmek bıçağıyla amcasının oğlu Duran Aydemir'in kalbi ve karnından yaraladı. Aydemir kanlar içinde yere yığılırken, H.A. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Duran Aydemir'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Duran Aydemir'in cansız bedeni otopsi için Ayvacık İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri ise yaptıkları çalışmayla kısa sürede H.A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi