TAŞIYICI KOLON SAMSUN SARP'TIR. VİDEO

Rize 16.11.2019 - 14:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2165+ kez okundu.
 

TAŞIYICI KOLON SAMSUN SARP'TIR. VİDEO

Rize Ticaret ve sanayi odası başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun Erzincan-Trabzon Demir yolu ile ilgili bu açıklaması birçok kesim tarafından tartışmalara sebep oldu. Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, böyle bir açıklamayı hata olarak değerlendirdi. Şaban aziz Karamehmetoğlu; demiryolu projesi noktasında siyasileri eleştirmiş, o açıklamalar günlerce gündemde yer almıştı Milletvekili Avcı, bu gibi projelerin maliyetli olduğu ifade etti ve şuanda Erzincan-Trabzon demir yolu için de atılmış somut bir adım olmadığını söyledi. Avcı, demiryolu konusunda Karamehmetoğlu ile hem fikir; somut bir adım atıldığı takdirde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Bu arada Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ile Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlikleri, Samsun ile Sarp arası demiryolu projesi için ortak çağrıda bulundu. Yedi ilin birlik başkanlarınca yapılan ortak yazılı açıklamada, Karadeniz'in kurtuluşunun tren yolu hatlarına bağlı olduğu bildirildi.

Rize Ticaret ve sanayi odası başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun Erzincan-Trabzon Demir yolu ile ilgili bu açıklaması birçok kesim tarafından tartışmalara sebep oldu. Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, böyle bir açıklamayı hata olarak değerlendirdi.


Şaban aziz Karamehmetoğlu; demiryolu projesi noktasında siyasileri eleştirmiş, o açıklamalar günlerce gündemde yer almıştı


Milletvekili Avcı, bu gibi projelerin maliyetli olduğu ifade etti ve şuanda Erzincan-Trabzon demir yolu için de atılmış somut bir adım olmadığını söyledi.


Avcı, demiryolu konusunda Karamehmetoğlu ile hem fikir; somut bir adım atıldığı takdirde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.


Bu arada Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin ile Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlikleri, Samsun ile Sarp arası demiryolu projesi için ortak çağrıda bulundu. Yedi ilin birlik başkanlarınca yapılan ortak yazılı açıklamada, Karadeniz'in kurtuluşunun tren yolu hatlarına bağlı olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi