Tekel ambarlarının mülkiyeti Erbaa Belediyesi'ne geçti

Karadeniz 08.07.2019 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2304+ kez okundu.
 

Tekel ambarlarının mülkiyeti Erbaa Belediyesi'ne geçti

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde, hazineye ait olan eski tekel ambarların mülkiyeti Erbaa Belediyesi'ne geçti. Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, "Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Erbaa ilçesinde, Erek Mahallesi sınırları içerisindeki 75 bin 300 metrekarelik alana sahip eski Tekel ambarları, Erbaa Belediyesi'ne geçti. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Tapu Sicil Müdürlüğü'nde ambarlarının bulunduğu alanın tapu devir teslimini yaptı.   Devir teslim sonrasında açıklamada bulunan Başkan Karagöl, "Uzun zamandır devam eden tapu devir çalışmalarımız nihayet sonuçlandı. Projelerimizin hızlı bir şekilde hayata geçmesi için çalışma arkadaşlarımız gayretli bir şekilde bu işin takibini yaparak ilgili kurumlar ile iletişime geçerek mülkiyeti hazineye ait olan 75 bin 300 metre kare alanı belediyemize kazandırdık. Bu süreçte emeği geçen başta çalışma arkadaşlarıma, ilgili kurumlardaki yetkili birim amirlerine ve herkese çok teşekkür ederim" dedi.

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde, hazineye ait olan eski tekel ambarların mülkiyeti Erbaa Belediyesi'ne geçti. Erbaa Belediye Başkanı Karagöl, "Projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. Erbaa ilçesinde, Erek Mahallesi sınırları içerisindeki 75 bin 300 metrekarelik alana sahip eski Tekel ambarları, Erbaa Belediyesi'ne geçti. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Tapu Sicil Müdürlüğü'nde ambarlarının bulunduğu alanın tapu devir teslimini yaptı.

 

Devir teslim sonrasında açıklamada bulunan Başkan Karagöl, "Uzun zamandır devam eden tapu devir çalışmalarımız nihayet sonuçlandı. Projelerimizin hızlı bir şekilde hayata geçmesi için çalışma arkadaşlarımız gayretli bir şekilde bu işin takibini yaparak ilgili kurumlar ile iletişime geçerek mülkiyeti hazineye ait olan 75 bin 300 metre kare alanı belediyemize kazandırdık. Bu süreçte emeği geçen başta çalışma arkadaşlarıma, ilgili kurumlardaki yetkili birim amirlerine ve herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi