Temizliğe uymayanlara ceza yazmasını biliriz.

Rize 16.05.2019 - 10:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2751+ kez okundu.
 

Temizliğe uymayanlara ceza yazmasını biliriz.

31 Mart yerel seçiminde MHP den Rize/İkizdere Belediye Başkanı seçilen Hakan Karagöz çalışmalarını toplum sağlığı yönünden devam ettiriyor.    İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz esnafa yaptıkları hijyen kontrolü sırasında yaptığı konuşmada ‘olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi ‘Kanuni Sultan Süleyman’ın sözüne kesinlikle uyacağız. İlçemizde esnaf temiz olmalı. Şartlar neyi gerektiriyorsa herkesin buna uymasını istiyorum. İlçe halkımızın sağlığı için Belediye Zabıtamız ve İlçe Tarım yetkililerinin katılımıyla kontrollere çıktık. İlçede 2 adet ekmek fırını, Pastane, açık olan Pide Salonunda eksiklerin varsa yeniden gözden geçirilmesi veya tamamlanması konusunda kontrolümüzü yaptık. Eksik konuların kısa sürede düzeltilmesi için süre tanıdık. İkinci kontrolümüzde eksikler tamamlanmadığı veya aksaklıklar düzeltilmediği takdirde kanunun bizlere tanıdığı yetkileri kullanarak maddi cezaları uygulayacağız. Sağlık dış görünüşle değil iç görünüşle anlam kazanır. Bu kontrollerimizi her ay düzenli bir şekilde devam ettireceğiz’ dedi. 

31 Mart yerel seçiminde MHP den Rize/İkizdere Belediye Başkanı seçilen Hakan Karagöz çalışmalarını toplum sağlığı yönünden devam ettiriyor. 

 

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz esnafa yaptıkları hijyen kontrolü sırasında yaptığı konuşmada ‘olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi ‘Kanuni Sultan Süleyman’ın sözüne kesinlikle uyacağız. İlçemizde esnaf temiz olmalı. Şartlar neyi gerektiriyorsa herkesin buna uymasını istiyorum. İlçe halkımızın sağlığı için Belediye Zabıtamız ve İlçe Tarım yetkililerinin katılımıyla kontrollere çıktık. İlçede 2 adet ekmek fırını, Pastane, açık olan Pide Salonunda eksiklerin varsa yeniden gözden geçirilmesi veya tamamlanması konusunda kontrolümüzü yaptık. Eksik konuların kısa sürede düzeltilmesi için süre tanıdık. İkinci kontrolümüzde eksikler tamamlanmadığı veya aksaklıklar düzeltilmediği takdirde kanunun bizlere tanıdığı yetkileri kullanarak maddi cezaları uygulayacağız. Sağlık dış görünüşle değil iç görünüşle anlam kazanır. Bu kontrollerimizi her ay düzenli bir şekilde devam ettireceğiz’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi