Temizlik işçisi, kendisine talimatlar veren amirine tepki gösterdi

Karadeniz 23.05.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1615+ kez okundu.
 

Temizlik işçisi, kendisine talimatlar veren amirine tepki gösterdi

BOLU'da, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde sokakta temizlik yapan temizlik işçisi, kendisine sürekli talimat verdiğini öne sürdüğü amirine tepki gösterdi.   Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı taşeron firmada çalışan temizlik işçisi, Hürriyet Caddesi'nde yerlerden izmaritleri toplarken, kendisine talimatlar veren amirine sinirlendi. İşçi, kendisine sürekli talimatlar verdiğini söylediği amirine, "Yahu benim işimi bana mı öğretiyorsun. Ben 60 yaşıma girmişim. Sen benim evladım yaşındasın. Adam gibi çalışıyorum ben" dedi. İşçi daha sonra üzerinde bulunan iş elbisesini çıkarıp, amirine vermek istedi. Bu sırada, o noktada görevli olan bir trafik polisi tartışmanın nedenini sordu. İşçi, trafik polisine, "Saat 06.00'da işe başladım. Buraları temizliyordum. Bu adam 08.00'da gelip çavuşluk yapıyor. Bana şurayı şöyle yap, burayı böyle yap diyor. Yahu sabahtan beri çöp arabasını bırakacaksın diyor. Yahu ben topladığım çöpü cebime mi koyacağım?" diyerek olayı anlattı. Trafik polisi daha sonra tarafları sakinleştirdi. İşçi tekrar işine döndü. 

BOLU'da, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde sokakta temizlik yapan temizlik işçisi, kendisine sürekli talimat verdiğini öne sürdüğü amirine tepki gösterdi.

 

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı taşeron firmada çalışan temizlik işçisi, Hürriyet Caddesi'nde yerlerden izmaritleri toplarken, kendisine talimatlar veren amirine sinirlendi. İşçi, kendisine sürekli talimatlar verdiğini söylediği amirine, "Yahu benim işimi bana mı öğretiyorsun. Ben 60 yaşıma girmişim. Sen benim evladım yaşındasın. Adam gibi çalışıyorum ben" dedi. İşçi daha sonra üzerinde bulunan iş elbisesini çıkarıp, amirine vermek istedi. Bu sırada, o noktada görevli olan bir trafik polisi tartışmanın nedenini sordu. İşçi, trafik polisine, "Saat 06.00'da işe başladım. Buraları temizliyordum. Bu adam 08.00'da gelip çavuşluk yapıyor. Bana şurayı şöyle yap, burayı böyle yap diyor. Yahu sabahtan beri çöp arabasını bırakacaksın diyor. Yahu ben topladığım çöpü cebime mi koyacağım?" diyerek olayı anlattı. Trafik polisi daha sonra tarafları sakinleştirdi. İşçi tekrar işine döndü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi