TFF ve Beinsports'tan Adeta Ismarlama ödül tiyatrosu!

Spor 03.05.2019 - 10:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1921+ kez okundu.
 

TFF ve Beinsports'tan Adeta Ismarlama ödül tiyatrosu!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Katarlı'ların sahibi olduğu beIN SPORTS'un düzenlediği Futbolun Süperleri ödül töreni dün gece Çırağan Sarayı'nda düzenlendi. Gecede sporcuların öne çıkması beklenirken adeta belediye takımı Başakşehir'e ödül yağdırılarak reklamı yapıldı. Ödüllerin tamamına yakının Başakşehir'e ve Beşiktaş'a verilmesi sosyal medyada büyük tepki çekti. Trabzonsporlu hiç bir futbolcuya ödül verilmeyen geceye Galatasaray da kulüp olarak katılmama kararı alarak tepki gösterdi. Sarı kırmızılıların gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alan futbolcusu Diagne de tepkisini dile getirerek "Hepsi bize karşı olsalar bile daha güçlüyüz. Tanrı hep burada" ifadelerini kullandı. Herhangi bir kupa kazanma başarısı gösteremeyen Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı “Yılın Süper Teknik Direktörü” olurken, İstanbul ekibine ödül yağdırıldı. Avrupa devlerinin radarında olan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür yerine  “Yılın Süper Yükselen Yıldızı”  ödülünü alan ise Beşiktaşlı Doğukan oldu. FUTBOLUN SÜPERLERİ'NDE KAZANAN İSİMLER ŞÖYLE; Yılın Süper Kalecisi: Mert Günok (Başakşehir) Yılın Süper Yükselen Yıldızı: Dorukhan Toköz (Beşiktaş) Yılın Süper Defansı: Alexandru Epureanu (Başakşehir) Yılın Süper Fair-Play'i: Fuat Çapa Yılın Süper Orta sahası: Edin Visca (Başakşehir) Yılın Süper Türk Temsilcisi: Cengiz Ünder (Roma) Yılın Süper Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş) beIN SPORTS Özel Ödülü: Down Sendromu Futsal Milli Takımı Yılın Süper Golü: Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe) Yılın Süper Teknik Direktörü: Abdullah Avcı (Başakşehir) Yılın Süper Futbolcusu: Edin Visca (Başakşehir) YILIN SÜPER 11'İ Mert Günok (Başakşehir), Gökhan Gönül (Beşiktaş), Domagoj Vida (Beşiktaş), Alexandru Epureanu (Başakşehir), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Başakşehir), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Edin Visca (Başakşehir), Adem Ljajic (Beşiktaş), Trezeguet (Kasımpaşa), Burak Yılmaz (Beşiktaş) Fotoğraf beinsporttan alınmıştır

Türkiye Futbol Federasyonu ile Katarlı'ların sahibi olduğu beIN SPORTS'un düzenlediği Futbolun Süperleri ödül töreni dün gece Çırağan Sarayı'nda düzenlendi. Gecede sporcuların öne çıkması beklenirken adeta belediye takımı Başakşehir'e ödül yağdırılarak reklamı yapıldı. Ödüllerin tamamına yakının Başakşehir'e ve Beşiktaş'a verilmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.


Trabzonsporlu hiç bir futbolcuya ödül verilmeyen geceye Galatasaray da kulüp olarak katılmama kararı alarak tepki gösterdi. Sarı kırmızılıların gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alan futbolcusu Diagne de tepkisini dile getirerek "Hepsi bize karşı olsalar bile daha güçlüyüz. Tanrı hep burada" ifadelerini kullandı.


Herhangi bir kupa kazanma başarısı gösteremeyen Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı “Yılın Süper Teknik Direktörü” olurken, İstanbul ekibine ödül yağdırıldı. Avrupa devlerinin radarında olan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür yerine  “Yılın Süper Yükselen Yıldızı”  ödülünü alan ise Beşiktaşlı Doğukan oldu.


FUTBOLUN SÜPERLERİ'NDE KAZANAN İSİMLER ŞÖYLE;


Yılın Süper Kalecisi: Mert Günok (Başakşehir)

Yılın Süper Yükselen Yıldızı: Dorukhan Toköz (Beşiktaş)

Yılın Süper Defansı: Alexandru Epureanu (Başakşehir)

Yılın Süper Fair-Play'i: Fuat Çapa

Yılın Süper Orta sahası: Edin Visca (Başakşehir)

Yılın Süper Türk Temsilcisi: Cengiz Ünder (Roma)

Yılın Süper Forvet: Burak Yılmaz (Beşiktaş)

beIN SPORTS Özel Ödülü: Down Sendromu Futsal Milli Takımı

Yılın Süper Golü: Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Yılın Süper Teknik Direktörü: Abdullah Avcı (Başakşehir)

Yılın Süper Futbolcusu: Edin Visca (Başakşehir)


YILIN SÜPER 11'İ


Mert Günok (Başakşehir),

Gökhan Gönül (Beşiktaş),

Domagoj Vida (Beşiktaş),

Alexandru Epureanu (Başakşehir),

Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe),

Emre Belözoğlu (Başakşehir),

Dorukhan Toköz (Beşiktaş),

Edin Visca (Başakşehir),

Adem Ljajic (Beşiktaş),

Trezeguet (Kasımpaşa),

Burak Yılmaz (Beşiktaş)

Fotoğraf beinsporttan alınmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi