Tokat Emniyet Müdürlüğünden gençlere meslek kursu

Karadeniz 02.07.2019 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2685+ kez okundu.
 

Tokat Emniyet Müdürlüğünden gençlere meslek kursu

TOKAT’ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen proje kapsamında gençlere yönelik çini kursu açıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Çocuklar Gençler! Onbeşliler Atalarının İzindeler” projesi kapsamında 17-24 yaş arası gençlere yönelik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çini kursu açıldı. Proje kapsamında, İŞKUR İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği içerisinde gençlere ‘Çini Boyama Sanatı Kursu’ veriliyor.   Kursta eğitim görenleri ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için Emniyet Müdürlüğü olarak projeler yaptıklarını belirterek, ''Kurs; ebeveynlerinin birinin vefatı, hayatta olanların ilgisizliği ya da aile birliği bozulmuş ve terk edilmiş çocuklar, ailesi tarafından ihmal edildiği değerlendirilen çocuk ve gençler ile ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarınca tespit edilen dezavantajlı gruba mensup diğer gençlerden oluşan yüksek öğrenime devam etmemiş 17-24 yaş grubundaki 12 kişiye veriliyor. Haftada 3 gün günde 8 saat olmak üzere toplamda 11 hafta sürecek kurs sonunda kursa katılanlara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek. Kursa katılan kursiyerlere, katıldıkları her tam fiili kurs günü için İŞKUR tarafından kursiyer zaruri gideri 40 lirada para veriliyor. Kurs bitiminde, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından da sertifika verilecek'' dedi. 

TOKAT’ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında yürütülen proje kapsamında gençlere yönelik çini kursu açıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Çocuklar Gençler! Onbeşliler Atalarının İzindeler” projesi kapsamında 17-24 yaş arası gençlere yönelik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çini kursu açıldı. Proje kapsamında, İŞKUR İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği içerisinde gençlere ‘Çini Boyama Sanatı Kursu’ veriliyor.

 

Kursta eğitim görenleri ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için Emniyet Müdürlüğü olarak projeler yaptıklarını belirterek, ''Kurs; ebeveynlerinin birinin vefatı, hayatta olanların ilgisizliği ya da aile birliği bozulmuş ve terk edilmiş çocuklar, ailesi tarafından ihmal edildiği değerlendirilen çocuk ve gençler ile ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarınca tespit edilen dezavantajlı gruba mensup diğer gençlerden oluşan yüksek öğrenime devam etmemiş 17-24 yaş grubundaki 12 kişiye veriliyor. Haftada 3 gün günde 8 saat olmak üzere toplamda 11 hafta sürecek kurs sonunda kursa katılanlara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek. Kursa katılan kursiyerlere, katıldıkları her tam fiili kurs günü için İŞKUR tarafından kursiyer zaruri gideri 40 lirada para veriliyor. Kurs bitiminde, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından da sertifika verilecek'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi