Tokat Emniyet Müdürlüğünden gençlere meslek kursu

Karadeniz 30.07.2019 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2013+ kez okundu.
 

Tokat Emniyet Müdürlüğünden gençlere meslek kursu

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 30 öğrenciye ağaç baskı kursu veriliyor. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ''Çocuklar, Gençler! On Beşliler Atalarının İzindeler'' projesi kapsamında yaşları 12 ile 16 arasında olan 30 öğrenciye Tokat Olgunlaşma Enstitüsünde ağaç baskı kursu veriliyor.   İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, kurs gören öğrencileri ziyaret ederek, öğrenciler ile birlikte baskı yaptı. Çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş vakitlerini değerlendirmek için bu kursu açtıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, ''Bu güne kadar birçok kurs açtık çocuklarımız ve gençlerimiz için. Bu proje ile geleneksel el sanatlarımızı hem canlı tutmuş oluyoruz. Hem de çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bir sanat öğreniyorlar.  Çocuklarımızın mutlu olduklarını gördükçe ben de mutlu oluyorum" diye konuştu.

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 30 öğrenciye ağaç baskı kursu veriliyor. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ''Çocuklar, Gençler! On Beşliler Atalarının İzindeler'' projesi kapsamında yaşları 12 ile 16 arasında olan 30 öğrenciye Tokat Olgunlaşma Enstitüsünde ağaç baskı kursu veriliyor.

 

İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, kurs gören öğrencileri ziyaret ederek, öğrenciler ile birlikte baskı yaptı. Çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş vakitlerini değerlendirmek için bu kursu açtıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, ''Bu güne kadar birçok kurs açtık çocuklarımız ve gençlerimiz için. Bu proje ile geleneksel el sanatlarımızı hem canlı tutmuş oluyoruz. Hem de çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bir sanat öğreniyorlar.  Çocuklarımızın mutlu olduklarını gördükçe ben de mutlu oluyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi