Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde mezuniyet çoşkusu

Eğitim 10.05.2019 - 19:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2802+ kez okundu.
 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde mezuniyet çoşkusu

TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi.   Töreninde 5 bin öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.  Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi. Taşlıçiftlik Yerleşkesi Stadyumu'nda yapılan törene Tokat Valisi Ozan Balcı,  Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafda Aslan,  Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu il protokolü,  öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Rektör Prof.Dr. Bünayamin Şahin yaptı. Üniversite hakkında bilgiler veren Prof.Dr. Şahin,  2017-2018 eğitim-öğretim yılında ise 5 bin öğrencinin mezun olduğunu söyledi.   Şahin, mezun olan öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra bulundukları fakülteleri ve yüksekokulları dereceyle bitiren öğrenciler, il protokolü tarafından ödüllendirildi. Program sonrası ise öğrenciler müzik eşliğinde havaya keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.  

TOKAT Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Töreninde 5 bin öğrenci mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.  Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlendi. Taşlıçiftlik Yerleşkesi Stadyumu'nda yapılan törene Tokat Valisi Ozan Balcı,  Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafda Aslan,  Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu il protokolü,  öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Rektör Prof.Dr. Bünayamin Şahin yaptı. Üniversite hakkında bilgiler veren Prof.Dr. Şahin,  2017-2018 eğitim-öğretim yılında ise 5 bin öğrencinin mezun olduğunu söyledi.

 

Şahin, mezun olan öğrencileri tebrik ederek hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra bulundukları fakülteleri ve yüksekokulları dereceyle bitiren öğrenciler, il protokolü tarafından ödüllendirildi. Program sonrası ise öğrenciler müzik eşliğinde havaya keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi