Tokat'ta anaokulu öğrencileri hayallerindeki doğayı çizdi

Eğitim 03.05.2019 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2079+ kez okundu.
 

Tokat'ta anaokulu öğrencileri hayallerindeki doğayı çizdi

TOKAT'ta Gaziosmanpaşa Genç TEMA Kulübü üyeleri tarafından anaokulu öğrencilerine geri dönüşüm anlatıldı. Minik öğrenciler hayallerindeki doğayı resim çizerek anlattı.   Tokat Gaziosmanpaşa Genç TEMA Kulübü tarafından 75'inci Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine TEMA Doğa Eğitimi verildi. Daha önceden de eğitim verilen öğrencilere sıfır atık projesi de anlatıldı. Minik öğrenciler hayallerindeki doğayı resim çizerek anlattı. Gaziosmanpaşa TEMA Kulüp Başkan Yardımcısı Ayşe Nur Ekinci, "Minik öğrencilere TEMA'nın ne olduğundan bahsettik. Neler yaptığımızı anlattık. Geri dönüşümün önemini ve neden dikkat etmemiz gerektiğinden bahsettik.   Gözlerini kapattırarak doğayı dinlemelerini sağladık. Hayal ettikleri doğanın resmini çizmelerini istedik. Çizilen resimleri öğrencilerle birlikte boyadık. Çocukların küçük yaşlarda doğanın ve çevrenin önemini anlamaları için eğitimlerimiz anaokulu ve ilkokul düzeyinde ağırlıklı olarak devam edecek." dedi. 

TOKAT'ta Gaziosmanpaşa Genç TEMA Kulübü üyeleri tarafından anaokulu öğrencilerine geri dönüşüm anlatıldı. Minik öğrenciler hayallerindeki doğayı resim çizerek anlattı.

 

Tokat Gaziosmanpaşa Genç TEMA Kulübü tarafından 75'inci Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine TEMA Doğa Eğitimi verildi. Daha önceden de eğitim verilen öğrencilere sıfır atık projesi de anlatıldı. Minik öğrenciler hayallerindeki doğayı resim çizerek anlattı. Gaziosmanpaşa TEMA Kulüp Başkan Yardımcısı Ayşe Nur Ekinci, "Minik öğrencilere TEMA'nın ne olduğundan bahsettik. Neler yaptığımızı anlattık. Geri dönüşümün önemini ve neden dikkat etmemiz gerektiğinden bahsettik.

 

Gözlerini kapattırarak doğayı dinlemelerini sağladık. Hayal ettikleri doğanın resmini çizmelerini istedik. Çizilen resimleri öğrencilerle birlikte boyadık. Çocukların küçük yaşlarda doğanın ve çevrenin önemini anlamaları için eğitimlerimiz anaokulu ve ilkokul düzeyinde ağırlıklı olarak devam edecek." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi