Tokat'ta Bilgi Evi'nde 3 yılda 3 bin 808 öğrenci kurs gördü

Karadeniz 28.05.2019 - 13:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1795+ kez okundu.
 

Tokat'ta Bilgi Evi'nde 3 yılda 3 bin 808 öğrenci kurs gördü

TOKAT Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete giren Yeşilırmak Bilgi Evi'nde yaz kursları kayıtları başladı. Yeşilırmak Bilgi Evi sorumlusu İnan Sezgin 3 yıl da 3 bin 808 öğrencinin çeşitli kurslar gördüğünü söyledi. Tokat Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete giren Yeşilırmak Bilgi Evi'nde yeni dönem yaz kursları kayıtları başladı.   Yaz kursları hakkında açıklamada bulunan Yeşilırmak Bilgi Evi sorumlusu İnan Sezgin, 5-14 yaş grubuna hitap eden yaz kurslarında 5 ve 6 yaşındaki çocuklar için haftalık etkinlikler düzenleneceğini söyledi. Sezgin "Yeşilırmak Bilgi Evi olarak 7-14 yaş arasındaki çocuklarımıza kurs etkinliği, 5ve 6 yaşındaki çocuklarımıza ise haftalık etkinlikler yapacağız. Yaz kurslarımızda toplam 22 branşta eğitimler verilecek olup, başvuru için 7-14 yaş arasındaki çocuklarımızı velileriyle birlikte Bilgi Evimize bekliyoruz. 5 ve 6 yaş aralığındaki çocuklarımız için her hafta düzenleyeceğimiz etkinliklere ise kayıt şartı aramıyoruz.   Dileyen velilerimiz çocuklarıyla birlikte bu etkinliklerimize katılım sağlayabilirler. Bizlere bu güzel imkânı sunan başta Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu olmak üzere, tüm emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm çocuklarımızı yaz kurslarına bekleriz" dedi.

TOKAT Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete giren Yeşilırmak Bilgi Evi'nde yaz kursları kayıtları başladı. Yeşilırmak Bilgi Evi sorumlusu İnan Sezgin 3 yıl da 3 bin 808 öğrencinin çeşitli kurslar gördüğünü söyledi. Tokat Belediyesi tarafından 2016 yılında hizmete giren Yeşilırmak Bilgi Evi'nde yeni dönem yaz kursları kayıtları başladı.

 

Yaz kursları hakkında açıklamada bulunan Yeşilırmak Bilgi Evi sorumlusu İnan Sezgin, 5-14 yaş grubuna hitap eden yaz kurslarında 5 ve 6 yaşındaki çocuklar için haftalık etkinlikler düzenleneceğini söyledi. Sezgin "Yeşilırmak Bilgi Evi olarak 7-14 yaş arasındaki çocuklarımıza kurs etkinliği, 5ve 6 yaşındaki çocuklarımıza ise haftalık etkinlikler yapacağız. Yaz kurslarımızda toplam 22 branşta eğitimler verilecek olup, başvuru için 7-14 yaş arasındaki çocuklarımızı velileriyle birlikte Bilgi Evimize bekliyoruz. 5 ve 6 yaş aralığındaki çocuklarımız için her hafta düzenleyeceğimiz etkinliklere ise kayıt şartı aramıyoruz.

 

Dileyen velilerimiz çocuklarıyla birlikte bu etkinliklerimize katılım sağlayabilirler. Bizlere bu güzel imkânı sunan başta Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu olmak üzere, tüm emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm çocuklarımızı yaz kurslarına bekleriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi