Tokat'ta öğrencilere Vali Balcı'dan kitap hediyesi

Karadeniz 03.02.2020 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2182+ kez okundu.
 

Tokat'ta öğrencilere Vali Balcı'dan kitap hediyesi

TOKAT'ta 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarı yıl tatilinin sona ermesinin ardından 102 bin 906  öğrenci ders başı yaptı. Tokat Valisi Ozan Balcı öğrencilere ilk ders gününde kitap hediye etti. Tokat'ta 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarı yıl tatilinin sona ermesinin ardından öğrenciler ders başı yaptı.   Tokat Valisi Ozan Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ilk ders gününde Arif Nihat Asya Kız İmam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriniz ziyaret etti. Öğrenciler ile bir araya gelen Vali Balcı, "Nice güzel başarılara imza atmanızı diliyorum. İnsanların hayatında en önemli dönem lise dönemidir. Bu dönem, sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmek için azimle dirençle kararlılıkla çalışabileceğiniz, gerçekleştireceğiniz önemli bir dönemdir. Lise dönemini çok iyi değerlendiren öğrenciler daha başarılı oluyorlar. Hepinizin hayalleri vardır. Hayata, yaşama, kendinize ve geleceğe ilişkin. Bu hayalleri gerçekleştirmek için çok önemli bir dönemdesiniz. Alın teriyle, disiplinle, çalışmakla, dirençle yapabilirsiniz bunu. Onun için bu dönemi çok iyi değerlendirmenizi dilerim. Ne kadar iyi değerlendirirseniz o kadar başarılı olursunuz. Genç insanlar olduğunuz için öğrenme kapasitenizin en yüksek olduğu bir dönemdesiniz, fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Hayallerinizi gerçekleştirmenizi istiyorum" dedi. Program sonrasında Vali Balcı öğrencilere kitap hediye etti. 

TOKAT'ta 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarı yıl tatilinin sona ermesinin ardından 102 bin 906  öğrenci ders başı yaptı. Tokat Valisi Ozan Balcı öğrencilere ilk ders gününde kitap hediye etti. Tokat'ta 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarı yıl tatilinin sona ermesinin ardından öğrenciler ders başı yaptı.

 

Tokat Valisi Ozan Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ilk ders gününde Arif Nihat Asya Kız İmam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriniz ziyaret etti. Öğrenciler ile bir araya gelen Vali Balcı, "Nice güzel başarılara imza atmanızı diliyorum. İnsanların hayatında en önemli dönem lise dönemidir. Bu dönem, sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmek için azimle dirençle kararlılıkla çalışabileceğiniz, gerçekleştireceğiniz önemli bir dönemdir. Lise dönemini çok iyi değerlendiren öğrenciler daha başarılı oluyorlar. Hepinizin hayalleri vardır. Hayata, yaşama, kendinize ve geleceğe ilişkin. Bu hayalleri gerçekleştirmek için çok önemli bir dönemdesiniz. Alın teriyle, disiplinle, çalışmakla, dirençle yapabilirsiniz bunu. Onun için bu dönemi çok iyi değerlendirmenizi dilerim. Ne kadar iyi değerlendirirseniz o kadar başarılı olursunuz. Genç insanlar olduğunuz için öğrenme kapasitenizin en yüksek olduğu bir dönemdesiniz, fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Hayallerinizi gerçekleştirmenizi istiyorum" dedi. Program sonrasında Vali Balcı öğrencilere kitap hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi