Tokat'ta okullara 'Beyaz Bayrak' ve 'Beslenme Dostu' sertifikası

Eğitim 22.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1834+ kez okundu.
 

Tokat'ta okullara 'Beyaz Bayrak' ve 'Beslenme Dostu' sertifikası

TOKAT'ta Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ''Beyaz Bayrak" ile ''Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında okullara ödülleri verildi.   26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında düzenlenen ödül törenine Tokat Valisi Ozan Balcı,  Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanı Abdulhamit Karataş, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Sağlık Müdürü Ahmet Sümbül ve okul idarecileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan, ''Beyaz Bayrak'' ve ''Beslenme Dostu Okul" projesi ile ilgili bilgi verdi. Beyaz bayrak alan okul sayısının 602’ye, Beslenme dostu okul sayısının ise 621’e yükseldiğini kaydeden Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanı Abdulhamit Karataş, Tokat’ın iller arasında ilk sırada olduğu söyledi. Başkan Karataş, Tokat’tan sonra Tunceli ve Isparta’nın sıralandığını belirtti.    Sertifika alan okulları gösterdikleri başarıları nedeniyle tebrik eden Vali Ozan Balcı, ''Her zaman yanınızdayım. Eğitimi seven biri olarak sizin önünüzü açmaktan gurur duyarım. Çünkü bu Türkiye’nin önünü açmaktır. Sanatı önemsiyorum. Sanat olmadan sanayi de gelişmez. Sanat, sanayinin arka bahçesidir. Ben bunları çok önemsiyorum. Çünkü hem memleketimi seviyorum, insanlarımızı, ülkemi seviyorum. Sizlerle beraber bir şeyler yapmak istiyorum" dedi. 

TOKAT'ta Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ''Beyaz Bayrak" ile ''Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında okullara ödülleri verildi.

 

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında düzenlenen ödül törenine Tokat Valisi Ozan Balcı,  Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanı Abdulhamit Karataş, Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Sağlık Müdürü Ahmet Sümbül ve okul idarecileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan, ''Beyaz Bayrak'' ve ''Beslenme Dostu Okul" projesi ile ilgili bilgi verdi. Beyaz bayrak alan okul sayısının 602’ye, Beslenme dostu okul sayısının ise 621’e yükseldiğini kaydeden Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanı Abdulhamit Karataş, Tokat’ın iller arasında ilk sırada olduğu söyledi. Başkan Karataş, Tokat’tan sonra Tunceli ve Isparta’nın sıralandığını belirtti. 

 

Sertifika alan okulları gösterdikleri başarıları nedeniyle tebrik eden Vali Ozan Balcı, ''Her zaman yanınızdayım. Eğitimi seven biri olarak sizin önünüzü açmaktan gurur duyarım. Çünkü bu Türkiye’nin önünü açmaktır. Sanatı önemsiyorum. Sanat olmadan sanayi de gelişmez. Sanat, sanayinin arka bahçesidir. Ben bunları çok önemsiyorum. Çünkü hem memleketimi seviyorum, insanlarımızı, ülkemi seviyorum. Sizlerle beraber bir şeyler yapmak istiyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi