Tokat'ta polisler Kızılay'a kan bağışında bulundu

Karadeniz 24.09.2019 - 13:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2474+ kez okundu.
 

Tokat'ta polisler Kızılay'a kan bağışında bulundu

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, polislerin insanların mal ve canlarını koruduklarını ifade ederek, "Kana ihtiyacı olan insanlarımıza Türk Kızılayı'na kan vermek suretiyle yardımcı oluyoruz" dedi.  Tokat İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü, Uzunburun hizmet binası içerisinde sabah saatlerinde başlayan kan bağışına polisler yoğun ilgi gösterdi. 1 gün boyunca sürecek olan kan bağışına 600'e yakın polisin katılması bekleniyor.   Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu,  kan bağışında bulunan polisleri ziyaret ederek duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Topaloğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türk halkı yardımseverdir. Bunu burada bir kez daha gösterdiniz. Biz polis olarak hem insanların mallarını, canlarını koruyoruz. Hem de hastalanan, kana ihtiyacı olan insanlarımıza Türk Kızılayı’na kan vermek suretiyle yardımcı oluyoruz. Bu duyarlı davranışınızdan ve gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.  

TOKAT İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, polislerin insanların mal ve canlarını koruduklarını ifade ederek, "Kana ihtiyacı olan insanlarımıza Türk Kızılayı'na kan vermek suretiyle yardımcı oluyoruz" dedi.  Tokat İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü, Uzunburun hizmet binası içerisinde sabah saatlerinde başlayan kan bağışına polisler yoğun ilgi gösterdi. 1 gün boyunca sürecek olan kan bağışına 600'e yakın polisin katılması bekleniyor.

 

Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu,  kan bağışında bulunan polisleri ziyaret ederek duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Topaloğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türk halkı yardımseverdir. Bunu burada bir kez daha gösterdiniz. Biz polis olarak hem insanların mallarını, canlarını koruyoruz. Hem de hastalanan, kana ihtiyacı olan insanlarımıza Türk Kızılayı’na kan vermek suretiyle yardımcı oluyoruz. Bu duyarlı davranışınızdan ve gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi