Tokat'ta yaylada kaybolan kişiyi, jandarma buldu

Karadeniz 11.07.2019 - 12:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2139+ kez okundu.
 

Tokat'ta yaylada kaybolan kişiyi, jandarma buldu

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde yaylada kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Sabri Yerlikaya (40), jandarma ekiplerince 8 saat sonra bulundu. Dün, ilçeye bağlı Saraykışla Yaylasına ailesi birlikte giden ve akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Sabri Yerlikaya, kayboldu.   Durumu fark eden ailesi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Ekiplerin, bölgede yaptığı 8 saatlik arama sonunda Yerlikaya, yayladan 13 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu. Hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından Yerlikaya ailesine teslim edildi. 

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde yaylada kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Sabri Yerlikaya (40), jandarma ekiplerince 8 saat sonra bulundu. Dün, ilçeye bağlı Saraykışla Yaylasına ailesi birlikte giden ve akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Sabri Yerlikaya, kayboldu.

 

Durumu fark eden ailesi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verdi. Ekiplerin, bölgede yaptığı 8 saatlik arama sonunda Yerlikaya, yayladan 13 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulundu. Hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından Yerlikaya ailesine teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi