Tokatlı kuaförden müşterilerine takım amblemi tıraşı

Karadeniz 01.08.2019 - 10:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2416+ kez okundu.
 

Tokatlı kuaförden müşterilerine takım amblemi tıraşı

TOKAT'ta berberlik yapan Murat Daşkın, müşterilerinin isteği üzerine, tuttukları takımın amblemlerini  enselerinin üzerinde oluşturuyor. Kent merkezinde, 25 yıldır berberlik yapan Murat Daşkın, fanatik taraftarların   istekleri doğrultusunda, enselerinin üzerlerinde futbol takımlarının amblemlerini oluşturuyor. Kendisi de futbolsever olan Daşkın, müşterilerinin talebi üzerine tuttukları takımın amblemini yapıyor.   Yakın illerdeki maçlara gidecek fanatik taraftarlar, karşılaşma öncesi Daşkın'ın dükkanının yolunu tutuyor. Yoğun talep üzerine bu işi yaptığını belirten Murat Daşkın, "Portre işine müşterilerin çizimleri ve biraz da futbola ilgim olduğu için böyle çizimlere başladım. Elimden geldiği kadar çizim yapıyorum. Müşterilerin hoşuna gidiyor. Çocuklarına yaptırıyorlar. Maçlara giden arkadaşlar buraya gelip yaptırıyorlar" dedi. Tuttuğu takımın amblemini başına yaptıran Erkan Özçelik ise ''Böyle bir şey yaptırmak istiyordum. Arkadaşlarım da yapıyordu. Murat ağabeyin bu tür tıraşları yaptığını sosyal medyada gördüm. Birçok berbere gittim hiç biri yapmadı. Buraya geldim. Fanatik bir Galatasaraylı olduğum için amblemini kafama çizdirdim" diye konuştu. 

TOKAT'ta berberlik yapan Murat Daşkın, müşterilerinin isteği üzerine, tuttukları takımın amblemlerini  enselerinin üzerinde oluşturuyor. Kent merkezinde, 25 yıldır berberlik yapan Murat Daşkın, fanatik taraftarların   istekleri doğrultusunda, enselerinin üzerlerinde futbol takımlarının amblemlerini oluşturuyor. Kendisi de futbolsever olan Daşkın, müşterilerinin talebi üzerine tuttukları takımın amblemini yapıyor.

 

Yakın illerdeki maçlara gidecek fanatik taraftarlar, karşılaşma öncesi Daşkın'ın dükkanının yolunu tutuyor. Yoğun talep üzerine bu işi yaptığını belirten Murat Daşkın, "Portre işine müşterilerin çizimleri ve biraz da futbola ilgim olduğu için böyle çizimlere başladım. Elimden geldiği kadar çizim yapıyorum. Müşterilerin hoşuna gidiyor. Çocuklarına yaptırıyorlar. Maçlara giden arkadaşlar buraya gelip yaptırıyorlar" dedi. Tuttuğu takımın amblemini başına yaptıran Erkan Özçelik ise ''Böyle bir şey yaptırmak istiyordum. Arkadaşlarım da yapıyordu. Murat ağabeyin bu tür tıraşları yaptığını sosyal medyada gördüm. Birçok berbere gittim hiç biri yapmadı. Buraya geldim. Fanatik bir Galatasaraylı olduğum için amblemini kafama çizdirdim" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi