Tomara Şelalesi büyülüyor

Karadeniz 03.06.2019 - 11:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2491+ kez okundu.
 

Tomara Şelalesi büyülüyor

GÜMÜŞHANE Valisi Kamuran Taşbilek, dağın ortasından çıkan 40 ayrı su kaynağının 15 metreden döküldüğü Tomara Şelalesinin bir tabiat harikası olduğunu belirterek herkesi davet etti. Vali Taşbilek, beraberindeki heyetle birlikte Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyü sınırları içerisindeki Tomara Şelalesi Tabiat Parkında incelemelerde bulundu. Şelalenin dağın ortasından süt beyazı renginde buz gibi akan köpük köpük sularının önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Taşbilek, son 5 yılın en yoğun su debisinin bulunduğu ve suyun muhteşem seramonisini izlemek ve dinlemek isteyen herkesi Tomara Şelalesi Tabiat Parkına davet etti.   Tomara Şelalesi Tabiat Parkının Gümüşhane’nin ve bölgenin çok önemli bir turizm destinasyonu olduğunu dile getiren Vali Taşbilek, “Geçtiğimiz yıllar itibariyle Tomara Şelalesinde çok önemli çalışmalar yürütülmektedir. Günü birlik alt yapıya yönelik hiçbir sorunu söz konusu değildir. Geçtiğimiz yıl 175 bin ziyaretçi sayısının bu sene ki hedefimiz 250 bin civarına taşımak. Bu vesileyle Ramazan Bayramının 9 günlük tatilinde vatandaşlarımızın Tomara Şelalesini kendilerine bir destinasyon olarak kabul etmelerini istiyoruz. Şelale çok özellikle çok önemli bir şelale ve tabiat harikası bir yer. Bütün vatandaşlarımızın ve turizm amacıyla gezen herkesin Tomara Şelalesini görmesini arzu ediyorum” dedi. 

GÜMÜŞHANE Valisi Kamuran Taşbilek, dağın ortasından çıkan 40 ayrı su kaynağının 15 metreden döküldüğü Tomara Şelalesinin bir tabiat harikası olduğunu belirterek herkesi davet etti. Vali Taşbilek, beraberindeki heyetle birlikte Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyü sınırları içerisindeki Tomara Şelalesi Tabiat Parkında incelemelerde bulundu. Şelalenin dağın ortasından süt beyazı renginde buz gibi akan köpük köpük sularının önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Taşbilek, son 5 yılın en yoğun su debisinin bulunduğu ve suyun muhteşem seramonisini izlemek ve dinlemek isteyen herkesi Tomara Şelalesi Tabiat Parkına davet etti.

 

Tomara Şelalesi Tabiat Parkının Gümüşhane’nin ve bölgenin çok önemli bir turizm destinasyonu olduğunu dile getiren Vali Taşbilek, “Geçtiğimiz yıllar itibariyle Tomara Şelalesinde çok önemli çalışmalar yürütülmektedir. Günü birlik alt yapıya yönelik hiçbir sorunu söz konusu değildir. Geçtiğimiz yıl 175 bin ziyaretçi sayısının bu sene ki hedefimiz 250 bin civarına taşımak. Bu vesileyle Ramazan Bayramının 9 günlük tatilinde vatandaşlarımızın Tomara Şelalesini kendilerine bir destinasyon olarak kabul etmelerini istiyoruz. Şelale çok özellikle çok önemli bir şelale ve tabiat harikası bir yer. Bütün vatandaşlarımızın ve turizm amacıyla gezen herkesin Tomara Şelalesini görmesini arzu ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi