TRABZON'A İKİNCİ TIP FAKÜLTESİ AÇILDI

Türkiye 30.06.2020 - 10:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2199+ kez okundu.
 

TRABZON'A İKİNCİ TIP FAKÜLTESİ AÇILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle kurulması kararlaştırılan SBÜ İzmir, Trabzon ve Bursa tıp fakültelesi kurulması kararlaştırıldı.   Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı olarak Trabzon Tıp Fakültesi adı ile ikinci bir tıp fakültesi kurulacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle kurulması kararlaştırılan SBÜ İzmir, Trabzon ve Bursa tıp fakültelesi kurulması kararlaştırıldı.

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı olarak Trabzon Tıp Fakültesi adı ile ikinci bir tıp fakültesi kurulacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi