TRABZON ŞOKTA. . KİMSE BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORDU

Spor 03.06.2020 - 18:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1719+ kez okundu.
 

TRABZON ŞOKTA. . KİMSE BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORDU

Trabzonspor Avrupa'dan 1 yıl men edildi!   UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi. Trabzonspor'da son dakika Avrupa şoku yaşanıyor. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı finalde boy gösteren Trabzonspor, UEFA'dan gelen haberle sarsıldı. UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi. UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; Trabzonspor'un 1 yıllık Avrupa'dan men cezası 2020-2021 ve 2020-2022 sezonları için geçerli. Bu iki sezondan birisinde Trabzonspor, Avrupa Kupalarına katılım hakkı elde ettiğinde gidemeyecek. Trabzonspor'un hakkı, bir sıra arkasındaki takıma geçecek. Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Ömür gibi yıldızlarını Avrupa devlerine satmaya hazırlanan Trabzonspor'un CAS'a başvuracağı gelen haberler arasında.

Trabzonspor Avrupa'dan 1 yıl men edildi!
 

UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.


Trabzonspor'da son dakika Avrupa şoku yaşanıyor. Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı finalde boy gösteren Trabzonspor, UEFA'dan gelen haberle sarsıldı.


UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.


UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; Trabzonspor'un 1 yıllık Avrupa'dan men cezası 2020-2021 ve 2020-2022 sezonları için geçerli. Bu iki sezondan birisinde Trabzonspor, Avrupa Kupalarına katılım hakkı elde ettiğinde gidemeyecek. Trabzonspor'un hakkı, bir sıra arkasındaki takıma geçecek.


Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Ömür gibi yıldızlarını Avrupa devlerine satmaya hazırlanan Trabzonspor'un CAS'a başvuracağı gelen haberler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi