TRABZONSPOR 90+3'DE 1 PUANI KURTARDI

Spor 22.02.2020 - 22:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2643+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR 90+3'DE 1 PUANI KURTARDI

Beşiktaş - Trabzonspor maç sonucu: 2-2   Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın gollerini Boateng ve Vida atarken, Trabzonspor'un gollerini Sörloth attı. Bu beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 37'ye Trabzonspor 45'e yükseltti. Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Müthiş mücadele 2-2 sona erdi. Trabzonspor'un gollerini Sörloth atarken, Beşiktaş'ın golleri Boateng ve Vida'dan geldi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 45'e, Beşiktaş ise 37'ye çıkardı. Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın 5. dakikasında Traboznspor Sörloth'un golüyle öne geçerken siyah beyazlı ekip Boateng ve Vida'nın golleriyle 2-1 öne geçti. 90+2'de bordo mavili ekibini Norveçli yıldızı Sörloth yine sahneye çıktı ve maçı 2-2'ye getirdi ve karşılşam böyle tamamlandı BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR 11'LER... Beşiktaş: Karius, Gökhan, Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Boateng, N'Koudou, Burak Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Doğan, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Sturridge, Sörloth

Beşiktaş - Trabzonspor maç sonucu: 2-2
 

Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın gollerini Boateng ve Vida atarken, Trabzonspor'un gollerini Sörloth attı. Bu beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 37'ye Trabzonspor 45'e yükseltti.


Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Müthiş mücadele 2-2 sona erdi. Trabzonspor'un gollerini Sörloth atarken, Beşiktaş'ın golleri Boateng ve Vida'dan geldi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 45'e, Beşiktaş ise 37'ye çıkardı.


Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.


Karşılaşmanın 5. dakikasında Traboznspor Sörloth'un golüyle öne geçerken siyah beyazlı ekip Boateng ve Vida'nın golleriyle 2-1 öne geçti. 90+2'de bordo mavili ekibini Norveçli yıldızı Sörloth yine sahneye çıktı ve maçı 2-2'ye getirdi ve karşılşam böyle tamamlandı


BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR 11'LER...


Beşiktaş: Karius, Gökhan, Ruiz, Vida, Caner, Atiba, Elneny, Lens, Boateng, N'Koudou, Burak


Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Doğan, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Sturridge, Sörloth

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi