Trabzonspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti

Spor 20.11.2019 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2503+ kez okundu.
 

Trabzonspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti

Trabzonspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki antrenmana milli takımlarda bulunan Uğurcan Çakır, Ahmet Canbaz, Hüseyin Türkmen ve Sörloth'un yanı sıra sakatlığı devam eden Novak ile Abdülkadir Ömür katılmadı. Sturridge ve Ekuban ise takımdan ayrı çalıştı. Bordo-mavililer, antrenmanda düz koşunun ardından taktiksel çalışmalar yaptı.   SARI VE TOSUN'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ Antrenmanın bitiminde Cafer Tosun ve Yusuf Sarı için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Teknik direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı kutlamada, futbolcular genç takım arkadaşlarına Brezilya usulü kutlama yaptı. Neşeli anların yaşandığı kutlamada bordo mavili oyuncular, arkadaşları Tosun ve Sarı'nın kafalarında yumurta kırıp, un döktü. Trabzonspor Borçka Futbol Okulu'na bağlı sporcular da tesisleri ziyaret edip antrenmanı izledi. Trabzonspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek. 

Trabzonspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki antrenmana milli takımlarda bulunan Uğurcan Çakır, Ahmet Canbaz, Hüseyin Türkmen ve Sörloth'un yanı sıra sakatlığı devam eden Novak ile Abdülkadir Ömür katılmadı. Sturridge ve Ekuban ise takımdan ayrı çalıştı. Bordo-mavililer, antrenmanda düz koşunun ardından taktiksel çalışmalar yaptı.

 

SARI VE TOSUN'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ Antrenmanın bitiminde Cafer Tosun ve Yusuf Sarı için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Teknik direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı kutlamada, futbolcular genç takım arkadaşlarına Brezilya usulü kutlama yaptı. Neşeli anların yaşandığı kutlamada bordo mavili oyuncular, arkadaşları Tosun ve Sarı'nın kafalarında yumurta kırıp, un döktü. Trabzonspor Borçka Futbol Okulu'na bağlı sporcular da tesisleri ziyaret edip antrenmanı izledi. Trabzonspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi