Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları başladı

Spor 16.03.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2497+ kez okundu.
 

Trabzonspor’da Göztepe maçı hazırlıkları başladı

Trabzonspor, Süper Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular toparlanma, diğer oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı ile tedavileri devam eden Alexander Sörloth ve Abdülkadir Ömür antrenmanda yer almadı. Kamil Ahmet Çörekçi ise takımdan ayrı çalıştı. Yarını izinli olarak geçirecek olan bordo-mavililer, çarşamba günü yapacağı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarına devam edecek.   ABDÜLKADİR ÖMÜR’ÜN SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL   Bu arada Trabzonspor’un Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmanın 73’üncü dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Abdülkadir Ömür’ün sakatlığının ciddi olmadığı, ayağında ödem oluştuğu ve tedavisine başlandığı belirtildi. 

Trabzonspor, Süper Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci gruptaki oyuncular toparlanma, diğer oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi. Sakatlıkları bulunan Ahmet Canbaz, Yusuf Sarı ile tedavileri devam eden Alexander Sörloth ve Abdülkadir Ömür antrenmanda yer almadı. Kamil Ahmet Çörekçi ise takımdan ayrı çalıştı. Yarını izinli olarak geçirecek olan bordo-mavililer, çarşamba günü yapacağı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarına devam edecek.

 

ABDÜLKADİR ÖMÜR’ÜN SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL

 

Bu arada Trabzonspor’un Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmanın 73’üncü dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Abdülkadir Ömür’ün sakatlığının ciddi olmadığı, ayağında ödem oluştuğu ve tedavisine başlandığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi