Trabzonspor'un yeni forveti Alexander Sörloth'e coşkulu karşılama

Spor 03.08.2019 - 11:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2407+ kez okundu.
 

Trabzonspor'un yeni forveti Alexander Sörloth'e coşkulu karşılama

Trabzonspor'un, forvet transferinde prensip anlaşmasına vardığı Norveçli golcü Alexander Sörloth, bordo mavili taraflarca Trabzon'da coşkuyla karşılandı. Hugo Rodallega'nın yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet bölgesine transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı İngiltere Premier League ekiplerinden Crystal Palace'ın Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, transfer konusundaki detayları konuşmak için İstanbul'a geldi.   Gece geç saatlerde de Trabzon'a geçen Norveçliyi Trabzon Havalimanı'na bordo-mavili taraftarlar da coşkuyla karşıladı. Sevgi gösteriler arasında kendisini bekleyen araca güçlükle binen Norveçli golcü, konaklayacağı otele geçti. Detaylar üzerinde anlaşma sağlanması halinde golcü futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

Trabzonspor'un, forvet transferinde prensip anlaşmasına vardığı Norveçli golcü Alexander Sörloth, bordo mavili taraflarca Trabzon'da coşkuyla karşılandı. Hugo Rodallega'nın yeni sezon öncesi takımdan ayrılmasıyla birlikte forvet bölgesine transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı İngiltere Premier League ekiplerinden Crystal Palace'ın Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, transfer konusundaki detayları konuşmak için İstanbul'a geldi.

 

Gece geç saatlerde de Trabzon'a geçen Norveçliyi Trabzon Havalimanı'na bordo-mavili taraftarlar da coşkuyla karşıladı. Sevgi gösteriler arasında kendisini bekleyen araca güçlükle binen Norveçli golcü, konaklayacağı otele geçti. Detaylar üzerinde anlaşma sağlanması halinde golcü futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi