Trabzonsporlu Novak: 3'üncülük için sonuna kadar savaşacağız

Spor 15.05.2019 - 15:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2304+ kez okundu.
 

Trabzonsporlu Novak: 3'üncülük için sonuna kadar savaşacağız

Trabzonspor'un Çek oyuncusu Filip Novak, Beşiktaş maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu ve ligde üçüncülük için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi. Trabzonsporlu futbolcular Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Filip Novak, özel bir okulda öğrencilerle söyleşide bir araya geldiler. Söyleşide futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtlarken, daha sonra öğrenciler tarafından Uğurcan Çakır'a yılın genç kalecisi, Hüseyin Türkmen'e yılın genç savunma oyuncusu ve Novak'a yılın yabancı futbolcusu' ödülü verildi. Okulda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan oyuncular, fotoğraf çektirip forma imzaladılar.   NOVAK: BEŞİKTAŞ MAÇINDA HEDEFİMİZ 3 PUAN   Söyleşinin ardından Trabzonspor'un Çek oyuncusu Filip Novak, basın mensuplarına Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sol bek oyuncusu, ligde iyi bir seri yakaladıklarını belirterek, "Eğer yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyorsak içeride taraftarımız önümüzde oynayacağımız son maçı da kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz Beşiktaş maçında tabi ki mutlaka 3 puan. Elimizden gelenin en iyisini saha içerisinde yapacağız" dedi.   "SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"   Novak, Beşiktaş ile verdikleri üçüncülük mücadelesine ilişkin ise şunları söyledi: "Üçüncülük ihtimalinin çok yüksek yada düşük olması açıkçası bizi çok düşündüren şeyler değil. Çünkü aramızdaki puan farkı 5 ve önümüzde iki maçtan alabileceğimiz 6 puan var. Dolayısıyla ihtimal ne kadar olursa olsun biz sonuna kadar savaşacağız."   "AVRUPA'YI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"   Gelecek yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmelerinin kendi adına da çok mutluluk verici bir durum olduğunu vurgulayan Çek futbolcu, bu konuda şunları dedi: "Benim için yeniden Avrupa Ligi'ne dönüş olacak. Hem dışarıdaki hem de kendi ülkenizdeki oyuncularla oynamak bir futbolcu için gerçekten çok önemlidir. Dolayısıyla ben de bunu dört gözle bekliyorum."   "AVRUPA'DA GRUPLARA KALABİLİRSEK ÇOK MUTLU OLURUM"   Ligin en fazla gol atan savunma oyuncularının başında gelmesine ilişkin de konuşan Novak, "Gol atmak her zaman çok güzeldir. Bundan daha önemli olan takımımızın nasıl oynadığı ve takımımızın kazanıp kazanmadığı. Dolayısıyla gol attığım zaman tabiki mutlu oluyorum. Ama takımım kazandığım ve üstelik önümüzdeki hedefleri düşündüğüm zaman Avrupa Ligi'nde tur atlayıp ve gruplara kalabilirsek çok daha mutlu olurum. 

Trabzonspor'un Çek oyuncusu Filip Novak, Beşiktaş maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu ve ligde üçüncülük için sonuna kadar savaşacaklarını söyledi. Trabzonsporlu futbolcular Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Filip Novak, özel bir okulda öğrencilerle söyleşide bir araya geldiler. Söyleşide futbolcular öğrencilerin sorularını yanıtlarken, daha sonra öğrenciler tarafından Uğurcan Çakır'a yılın genç kalecisi, Hüseyin Türkmen'e yılın genç savunma oyuncusu ve Novak'a yılın yabancı futbolcusu' ödülü verildi. Okulda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan oyuncular, fotoğraf çektirip forma imzaladılar.

 

NOVAK: BEŞİKTAŞ MAÇINDA HEDEFİMİZ 3 PUAN

 

Söyleşinin ardından Trabzonspor'un Çek oyuncusu Filip Novak, basın mensuplarına Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sol bek oyuncusu, ligde iyi bir seri yakaladıklarını belirterek, "Eğer yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyorsak içeride taraftarımız önümüzde oynayacağımız son maçı da kazanmamız gerekiyor. Hedefimiz Beşiktaş maçında tabi ki mutlaka 3 puan. Elimizden gelenin en iyisini saha içerisinde yapacağız" dedi.

 

"SONUNA KADAR SAVAŞACAĞIZ"

 

Novak, Beşiktaş ile verdikleri üçüncülük mücadelesine ilişkin ise şunları söyledi: "Üçüncülük ihtimalinin çok yüksek yada düşük olması açıkçası bizi çok düşündüren şeyler değil. Çünkü aramızdaki puan farkı 5 ve önümüzde iki maçtan alabileceğimiz 6 puan var. Dolayısıyla ihtimal ne kadar olursa olsun biz sonuna kadar savaşacağız."

 

"AVRUPA'YI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"

 

Gelecek yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmelerinin kendi adına da çok mutluluk verici bir durum olduğunu vurgulayan Çek futbolcu, bu konuda şunları dedi: "Benim için yeniden Avrupa Ligi'ne dönüş olacak. Hem dışarıdaki hem de kendi ülkenizdeki oyuncularla oynamak bir futbolcu için gerçekten çok önemlidir. Dolayısıyla ben de bunu dört gözle bekliyorum."

 

"AVRUPA'DA GRUPLARA KALABİLİRSEK ÇOK MUTLU OLURUM"

 

Ligin en fazla gol atan savunma oyuncularının başında gelmesine ilişkin de konuşan Novak, "Gol atmak her zaman çok güzeldir. Bundan daha önemli olan takımımızın nasıl oynadığı ve takımımızın kazanıp kazanmadığı. Dolayısıyla gol attığım zaman tabiki mutlu oluyorum. Ama takımım kazandığım ve üstelik önümüzdeki hedefleri düşündüğüm zaman Avrupa Ligi'nde tur atlayıp ve gruplara kalabilirsek çok daha mutlu olurum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi