Turhal Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu sergisi

Karadeniz 12.06.2019 - 17:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2205+ kez okundu.
 

Turhal Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu sergisi

TOKAT'ın Turhal İlçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından  yıl sonu sergisi düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 2018-2019 eğitim öğretim dönemi çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisi açtı. Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen sergi açılışına İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Janarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Yılmaz ve davetliler katıldı. Düzenlenen törende konuşan Kaymakam Üçer, ''Bu sergimizde el emeği ve göz nuruyla üretilmiş birbirinden değerli güzel ürünleri gördük. Başta bu kurslara devam eden kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca onların bu şekilde eğitim ve öğretimlerine destek veren Halk Eğitim Merkezimizin usta öğreticilerini, öğretmenlerini ve idarecilerini de tebrik ediyorum.   Bizim kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarımız var. Bunların devam etmesi ve gelecek nesillere aktarılması için bu tip çalışmaları çok önemsiyoruz. Tabi halk eğitim çok geniş bir konu. Örgün eğitimin ötesinde yaygın eğitim faaliyeti olarak okuma yazma, meslek edindirme ve öğrencilerimiz için sınavlara hazırlık gibi kurslarımız devam ediyor. Bu konuda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz aslında Milli Eğitim cümlesinde olan işlerden çok önemlilerini yerine getiriyor. İlçemizin büyüklüğü ve bu kurslarımızın yoğunluğu göz önünde bulundurularak şu anki yeni binası inşa edildi ve geçtiğimiz yıldan itibaren de kullanıma açıldı. Burası devlet hizmetleri anlamında her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir bina oldu. İnşallah bu hizmetlerin devamı ile birlikte Halk Eğitim de yeni bir boyut ve yeni bir seviyeye yükseleceğiz" dedi. 

TOKAT'ın Turhal İlçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından  yıl sonu sergisi düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 2018-2019 eğitim öğretim dönemi çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisi açtı. Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen sergi açılışına İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Janarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Yılmaz ve davetliler katıldı. Düzenlenen törende konuşan Kaymakam Üçer, ''Bu sergimizde el emeği ve göz nuruyla üretilmiş birbirinden değerli güzel ürünleri gördük. Başta bu kurslara devam eden kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca onların bu şekilde eğitim ve öğretimlerine destek veren Halk Eğitim Merkezimizin usta öğreticilerini, öğretmenlerini ve idarecilerini de tebrik ediyorum.

 

Bizim kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarımız var. Bunların devam etmesi ve gelecek nesillere aktarılması için bu tip çalışmaları çok önemsiyoruz. Tabi halk eğitim çok geniş bir konu. Örgün eğitimin ötesinde yaygın eğitim faaliyeti olarak okuma yazma, meslek edindirme ve öğrencilerimiz için sınavlara hazırlık gibi kurslarımız devam ediyor. Bu konuda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz aslında Milli Eğitim cümlesinde olan işlerden çok önemlilerini yerine getiriyor. İlçemizin büyüklüğü ve bu kurslarımızın yoğunluğu göz önünde bulundurularak şu anki yeni binası inşa edildi ve geçtiğimiz yıldan itibaren de kullanıma açıldı. Burası devlet hizmetleri anlamında her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir bina oldu. İnşallah bu hizmetlerin devamı ile birlikte Halk Eğitim de yeni bir boyut ve yeni bir seviyeye yükseleceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi