Türkiye 3.sü Olarak Rize'nin Gururu oldular.

Eğitim 12.04.2019 - 16:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2841+ kez okundu.
 

Türkiye 3.sü Olarak Rize'nin Gururu oldular.

RİZE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ TÜBİTAK TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ   Bu yıl 50.’si gerçekleştirilen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Rize Sosyal Bilimler Lisesi Türkiye 3.sü oldu. Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK’ın da katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi’nde derece alarak Türkiye finallerine katılan Rize Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Rize'ye bir gurur daha yaşattılar. Gençleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettikleri konuları araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere yenilikçi ve özgün çözümler üretebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na okul öğrencilerinden Nilay ÇELİK ve Öznur SARUHAN´ın Felsefe Öğretmeni Davut COŞKUN danışmanlığında hazırladığı “Unutulmuş Bir Değer: Vefanın Resim Sanatının Gücüyle Hatırlatılması” adlı proje Türkiye Finallerinde karşılığını buldu. Rize İl Milli Eğitim müdürü Yaşar Koçak yarışmada emeği geçen Öğrencileri, öğretmenleri  ve idarecileri  tebrik ederek , başarılarının devamını diledi.

RİZE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ TÜBİTAK TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
 

Bu yıl 50.’si gerçekleştirilen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Rize Sosyal Bilimler Lisesi Türkiye 3.sü oldu.


Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK’ın da katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi’nde derece alarak Türkiye finallerine katılan Rize Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Rize'ye bir gurur daha yaşattılar.


Gençleri düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettikleri konuları araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere yenilikçi ve özgün çözümler üretebilmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na okul öğrencilerinden Nilay ÇELİK ve Öznur SARUHAN´ın Felsefe Öğretmeni Davut COŞKUN danışmanlığında hazırladığı “Unutulmuş Bir Değer: Vefanın Resim Sanatının Gücüyle Hatırlatılması” adlı proje Türkiye Finallerinde karşılığını buldu.


Rize İl Milli Eğitim müdürü Yaşar Koçak yarışmada emeği geçen Öğrencileri, öğretmenleri  ve idarecileri  tebrik ederek , başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi