Türkiye Rekoru ile seçilen Metin'den teşekkür mesajı.

Siyaset 02.04.2019 - 21:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1671+ kez okundu.
 

Türkiye Rekoru ile seçilen Metin'den teşekkür mesajı.

Değerli Hemşehrilerim;   Bu kutlu vazifeyi ifa ederken; adaylığımın açıklandığı günden bu güne kadar, gerek teşkilatımızın değişik kademelerinde görev alan vefakar yol arkadaşlarımızdan, gerekse şehrimizin her kesiminden, siz değerli halkımızdan gördüğümüz güven ve destek en büyük gücümüz olacaktır. Bir şehrin Belediye Başkanı aynı zamanda o şehrin “Şehrül-Emin”idir. Üzerimizdeki bu sorumluluğun bilinciyle, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizdeki bütün kesimlerin beklentilerine cevap vermeye, iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışacağız.   Bizlere yakışır bir şekilde, el birliği ve dahası gönül birliği ile; değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.   Hep birlikte daha güzel bir Rize için çalışma fırsatını şahsıma layık gören siz değerli hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyorum.   En kalbi muhabbetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.   Rahmi METİN

Değerli Hemşehrilerim;
 

Bu kutlu vazifeyi ifa ederken; adaylığımın açıklandığı günden bu güne kadar, gerek teşkilatımızın değişik kademelerinde görev alan vefakar yol arkadaşlarımızdan, gerekse şehrimizin her kesiminden, siz değerli halkımızdan gördüğümüz güven ve destek en büyük gücümüz olacaktır.


Bir şehrin Belediye Başkanı aynı zamanda o şehrin “Şehrül-Emin”idir. Üzerimizdeki bu sorumluluğun bilinciyle, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizdeki bütün kesimlerin beklentilerine cevap vermeye, iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışacağız.

 

Bizlere yakışır bir şekilde, el birliği ve dahası gönül birliği ile; değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

 

Hep birlikte daha güzel bir Rize için çalışma fırsatını şahsıma layık gören siz değerli hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyorum.

 

En kalbi muhabbetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Rahmi METİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi