TÜRKİYE YASTA 9 ŞEHİDİMİZ VAR.

Türkiye 16.07.2020 - 09:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1554+ kez okundu.
 

TÜRKİYE YASTA 9 ŞEHİDİMİZ VAR.

Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan yedi emniyet personelinden birinin Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş olduğu açıklandı. Evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki Altunbaş'ın eşinin de komiser olduğu öğrenildi.   Van’da dün gece Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait keşif uçağının Artos Dağı’na çarparak düşmesi sonucu ikisi pilot yedi personel şehit oldu. Şehitlerden birinin Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş olduğu açıklandı. EŞİ DE KOMİSER Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı kadrosunda görevli iken geçici olarak Hakkari’de görevlendirilen Gökhun Mete Altunbaş’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Altunbaş’ın eşinin de komiser olduğu ve Ankara’da yaşadığı ifade edildi. Siirt’te de iki Özel Harekat Polisi şehit oldu, iki polis de yaralandı İçişleri Bakanlığı, Siirt-Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyon kapsamında 2’si ağır olmak üzere 4 Polis Özel Harekat personelinin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan daha sonra yapılan açıklamada ise polislerden ikisinin kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu duyuruldu. Yaralı 2 polisin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Siirt-Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen “Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal ÖZCAN 2020-23 Operasyonu” kapsamında, 15 Temmuz Çarşamba günü saat 23.10 sıralarında, Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan sıcak çatışmada 2'si ağır olmak üzere 4 Polis Özel Harekat personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personelimiz helikopter ile bölgeden alınarak Şırnak Askeri Hastanesi'ne sevk edilmiştir” denildi.   Acı haber ilerleyen saatlerde geldi. İçişleri Bakanlığı, çatışmada ağır yaralanan 4 Özel Harekat polisinden 2’sinin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı. Yaralı 2 polisin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, çatışmanın gerçekleştiği bölgede operasyon devam ediyor  

Van'da keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan yedi emniyet personelinden birinin Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş olduğu açıklandı. Evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki Altunbaş'ın eşinin de komiser olduğu öğrenildi.
 

Van’da dün gece Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait keşif uçağının Artos Dağı’na çarparak düşmesi sonucu ikisi pilot yedi personel şehit oldu. Şehitlerden birinin Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş olduğu açıklandı.


EŞİ DE KOMİSER

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı kadrosunda görevli iken geçici olarak Hakkari’de görevlendirilen Gökhun Mete Altunbaş’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Altunbaş’ın eşinin de komiser olduğu ve Ankara’da yaşadığı ifade edildi.


Siirt’te de iki Özel Harekat Polisi şehit oldu, iki polis de yaralandı


İçişleri Bakanlığı, Siirt-Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyon kapsamında 2’si ağır olmak üzere 4 Polis Özel Harekat personelinin yaralandığını açıkladı. Bakanlıktan daha sonra yapılan açıklamada ise polislerden ikisinin kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu duyuruldu. Yaralı 2 polisin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Siirt-Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen “Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal ÖZCAN 2020-23 Operasyonu” kapsamında, 15 Temmuz Çarşamba günü saat 23.10 sıralarında, Değirmentaşı Tepe bölgesinde teröristlerle çıkan sıcak çatışmada 2'si ağır olmak üzere 4 Polis Özel Harekat personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personelimiz helikopter ile bölgeden alınarak Şırnak Askeri Hastanesi'ne sevk edilmiştir” denildi.

 

Acı haber ilerleyen saatlerde geldi. İçişleri Bakanlığı, çatışmada ağır yaralanan 4 Özel Harekat polisinden 2’sinin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olduğunu açıkladı. Yaralı 2 polisin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


Öte yandan, çatışmanın gerçekleştiği bölgede operasyon devam ediyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi