Ücretinin yarısı Fenerbahçe'dden.

15.07.2019 - 08:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2209+ kez okundu.
 

Ücretinin yarısı Fenerbahçe'dden.

Transfer döneminin en hızlı takımlardan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdürüyor.   Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Zürih'ten transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Michael Frey ile yollarını ayırıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yeni sezon kadrosunda yer vermek istemediği Michael Frey, Çaykur Rizespor'a gönderiliyor. Rizespor, İsviçreli golcüyü 1 1 yıllığına kiraladı.   Daha önce Genk ve Çaykur Rizespor'un talip olduğu İsviçreli futbolcu, yeni sezonda kiralık olarak Karadeniz ekibinde top koşturacak. Zürih'ten 2,64 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Michael Frey, Süper Lig'de forma şansı bulduğu 14 maçta 3 gol kaydetmişti. Yeni sezonda Çaykur Rizespor'a kiralanacak olan Michael Frey'in maaşının yarısını Fenerbahçe karşılayacak. Sarı-lacivertlilerde geçen sezon 5 gol atan Frey'in sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor. aspor

Transfer döneminin en hızlı takımlardan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdürüyor.
 

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Zürih'ten transfer edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Michael Frey ile yollarını ayırıyor.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yeni sezon kadrosunda yer vermek istemediği Michael Frey, Çaykur Rizespor'a gönderiliyor.


Rizespor, İsviçreli golcüyü 1 1 yıllığına kiraladı.
 

Daha önce Genk ve Çaykur Rizespor'un talip olduğu İsviçreli futbolcu, yeni sezonda kiralık olarak Karadeniz ekibinde top koşturacak.


Zürih'ten 2,64 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Michael Frey, Süper Lig'de forma şansı bulduğu 14 maçta 3 gol kaydetmişti.


Yeni sezonda Çaykur Rizespor'a kiralanacak olan Michael Frey'in maaşının yarısını Fenerbahçe karşılayacak.


Sarı-lacivertlilerde geçen sezon 5 gol atan Frey'in sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

aspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi