Uçuruma düştü, sedyeyle çıkarıldı

Karadeniz 10.08.2019 - 15:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2567+ kez okundu.
 

Uçuruma düştü, sedyeyle çıkarıldı

TRABZON'un Maçka ilçesinde, yolda yürürken dengesini kaybederek uçuruma düşerek yaralanan Hamit Demirel (38), AFAD ve jandarma ekiplerince kurtarıldı. Olay, dün gece saatlerinde, ilçeye bağlı Gürgenağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Trabzon'a bayram tatili için gelen Hamit Demirel, yolda yürürken dengesini kaybederek uçuruma düştü.   Durumu gören mahallelinin ihbarı üzerine bölge sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Mahallelinin de eşlik ettiği arama çalışmalarında, Demirel'e sabah saatlerinde ulaşıldı. Uçurumda, yaralı ve bitkin halde bulunan Demirel, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılıp sedyeyle yola taşındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Demirel, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Demirel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

TRABZON'un Maçka ilçesinde, yolda yürürken dengesini kaybederek uçuruma düşerek yaralanan Hamit Demirel (38), AFAD ve jandarma ekiplerince kurtarıldı. Olay, dün gece saatlerinde, ilçeye bağlı Gürgenağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Trabzon'a bayram tatili için gelen Hamit Demirel, yolda yürürken dengesini kaybederek uçuruma düştü.

 

Durumu gören mahallelinin ihbarı üzerine bölge sevk edilen jandarma ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı. Mahallelinin de eşlik ettiği arama çalışmalarında, Demirel'e sabah saatlerinde ulaşıldı. Uçurumda, yaralı ve bitkin halde bulunan Demirel, ekipler tarafından bulunduğu yerden çıkarılıp sedyeyle yola taşındı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Demirel, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Demirel'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi