Umreden dönen Rizeli imam öldü

Rize 30.03.2020 - 19:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 4876+ kez okundu.
 

Umreden dönen Rizeli imam öldü

Umreden gelenlerin karantina süresi bir hafta uzatılırken Rize ve bazı bölgelere giden umrecilerin belirsizliği devam ediyor.   Umreden dönen Rizeli imam öldü Umre için gittikleri Suudi Arabistan'dan döndükten sonra KYK yurtlarına yerleştirilen ve 14 günlük gözlem süresi dolan vatandaşlardan bazılarında yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) rastlandı. Sağlık Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, umreden dönen vatandaşların karantina süresi Bilim Kurulu kararıyla bir hafta daha uzatılırken, umre dönüşü karantina altına alına Rizeli imam koronavirüs nedeni ile yaşama veda etti. Derepazarı ilçesinde defnedilecek Rize’nin Derepazarı ilçesi Çukurlu köyünden olan imam İhsan GÜNAYDIN umre dönüşü İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. İmam Günaydın’ın bir yakını ölüm haberini şu şekilde duyurdu.   “Umre dönüşü İstanbul da gözlem altında hastanede tutulan Rize ’Derepazarı ilçesine bağlı (Çaklı) Çukurlu köyünden halamın oğlu değerli insan, İhsan GÜNAYDIN hocamızı kaybettik. Allah rahmet eylesin.” İmam İhsan GÜNAYDIN’ın İstanbul dan gönderilen cenazesi yarın Öğlen namazı sonrası Çukurlu köyünde toprağa verilecek. İmam İhsan GÜNAYDIN çeşitli televizyonlarda cami derneklerine yardım yanı sıra dini konularda görüşlerini açıklıyordu. İstanbul Rize hattında virüs tehlikesi Özellikle son günlerde İstanbul ilinden gelen bazı Rizeli vatandaşların koronavirüsü şüphesiyle gözlem altına alındığı, bu vatandaşların ise, İstanbul ilinde ziyaret ettikleri umreci yakınlarından virüsü kaptıkları biliniyor.

Umreden gelenlerin karantina süresi bir hafta uzatılırken Rize ve bazı bölgelere giden umrecilerin belirsizliği devam ediyor.
 

Umreden dönen Rizeli imam öldü


Umre için gittikleri Suudi Arabistan'dan döndükten sonra KYK yurtlarına yerleştirilen ve 14 günlük gözlem süresi dolan vatandaşlardan bazılarında yeni tip Koronavirüs'e (Covid-19) rastlandı.


Sağlık Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, umreden dönen vatandaşların karantina süresi Bilim Kurulu kararıyla bir hafta daha uzatılırken, umre dönüşü karantina altına alına Rizeli imam koronavirüs nedeni ile yaşama veda etti.


Derepazarı ilçesinde defnedilecek


Rize’nin Derepazarı ilçesi Çukurlu köyünden olan imam İhsan GÜNAYDIN umre dönüşü İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.


İmam Günaydın’ın bir yakını ölüm haberini şu şekilde duyurdu.

 

“Umre dönüşü İstanbul da gözlem altında hastanede tutulan Rize ’Derepazarı ilçesine bağlı (Çaklı) Çukurlu köyünden halamın oğlu değerli insan, İhsan GÜNAYDIN hocamızı kaybettik. Allah rahmet eylesin.”


İmam İhsan GÜNAYDIN’ın İstanbul dan gönderilen cenazesi yarın Öğlen namazı sonrası Çukurlu köyünde toprağa verilecek.


İmam İhsan GÜNAYDIN çeşitli televizyonlarda cami derneklerine yardım yanı sıra dini konularda görüşlerini açıklıyordu.


İstanbul Rize hattında virüs tehlikesi


Özellikle son günlerde İstanbul ilinden gelen bazı Rizeli vatandaşların koronavirüsü şüphesiyle gözlem altına alındığı, bu vatandaşların ise, İstanbul ilinde ziyaret ettikleri umreci yakınlarından virüsü kaptıkları biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi