Ünal Karaman sonrası Trabzonspor O'na emanet!

Spor 01.01.2020 - 16:10, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2027+ kez okundu.
 

Ünal Karaman sonrası Trabzonspor O'na emanet!

Teknik direktör Ünal Karaman'la yollarını ayıran Trabzonspor'un ikinci yarı öncesi çalışmalarına Hüseyin Çimşir yönetiminde başlama kararı aldığı iddia edildi. Teknik direktör Ünal Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor'da koltuk, yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir'e emanet edildi. TRT Spor'da yer alan habere göre; bordo mavili ekip, ikinci yarı öncesinde çalışmalarına geçici olarak Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı. Ünal Karaman’ın yardımcılığını yapan bordo-mavili takımın eski kaptanı Çimşir, Antalya kampına kadar yeni teknik direktör belirlenmemesi halinde takımın başında yer alacak. Bordo mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak'ta başlayacak. TRTSPOR      

Teknik direktör Ünal Karaman'la yollarını ayıran Trabzonspor'un ikinci yarı öncesi çalışmalarına Hüseyin Çimşir yönetiminde başlama kararı aldığı iddia edildi.


Teknik direktör Ünal Karaman ile yollarını ayıran Trabzonspor'da koltuk, yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir'e emanet edildi.


TRT Spor'da yer alan habere göre; bordo mavili ekip, ikinci yarı öncesinde çalışmalarına geçici olarak Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı.


Ünal Karaman’ın yardımcılığını yapan bordo-mavili takımın eski kaptanı Çimşir, Antalya kampına kadar yeni teknik direktör belirlenmemesi halinde takımın başında yer alacak.


Bordo mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak'ta başlayacak.


TRTSPOR

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi