Üniversite sınavı stresini 'Eda Baba' konseriyle attılar

Karadeniz 11.06.2019 - 10:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1442+ kez okundu.
 

Üniversite sınavı stresini 'Eda Baba' konseriyle attılar

TOKAT'ın Erbaa ilçe belediyesi hafta sonu gerçekleştirilecek üniversite sınavı öncesi öğrencilerin sınav stresini atabilmesi için Eda Baba konseri düzenledi. Üniversite sınavına katılacak öğrenciler için Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Eda Baba konseri düzenledi. 15-16 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS)  katılacak öğrenciler belediyenin kendilerine özel hazırlattığı ücretsiz biletlerle konser alanını doldurdu.   Öğrencilere hafta sonu yapılacak sınavda başarılar dileyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ''Birinci gençlik şölenini başlatmış bulunmaktayız. Buradan devamının geleceğini de sizlere haber vermiş olalım. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin moralinin yüksek olduğu moralinin iyi olduğu dönemlerde eminim bizler de daha iyi günler daha iyi bir gelecek göreceğiz. Bunu hep birlikte biz başaracağız inşallah. Ben bu şöleni düzenlemek isterken öğrenci arkadaşlarımız sınavdan önce birazcık moral bulsunlar. Birazcık kendilerine gelsinler kafaları dağılmışsa toparlansın sınava öyle girsinler istedim. Sizleri bugüne kadar getiren, büyüten ailelerinize, annelerinize babalarınıza ve beni de bu günlere getiren bütün öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hafta sonu yapılacak olan sınavda hepinize başarılar diliyorum'' dedi. Başkan Karagöl daha sonra Eda Baba’ya Erbaa’nın yöresel ürünlerinin yer aldığı bir hediye paketi ve Erbaaspor forması hediye etti. Öğrenciler yaklaşık 2 saat süren konserde doyasıya eğlendi.

TOKAT'ın Erbaa ilçe belediyesi hafta sonu gerçekleştirilecek üniversite sınavı öncesi öğrencilerin sınav stresini atabilmesi için Eda Baba konseri düzenledi. Üniversite sınavına katılacak öğrenciler için Erbaa Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Eda Baba konseri düzenledi. 15-16 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS)  katılacak öğrenciler belediyenin kendilerine özel hazırlattığı ücretsiz biletlerle konser alanını doldurdu.

 

Öğrencilere hafta sonu yapılacak sınavda başarılar dileyen Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ''Birinci gençlik şölenini başlatmış bulunmaktayız. Buradan devamının geleceğini de sizlere haber vermiş olalım. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin moralinin yüksek olduğu moralinin iyi olduğu dönemlerde eminim bizler de daha iyi günler daha iyi bir gelecek göreceğiz. Bunu hep birlikte biz başaracağız inşallah. Ben bu şöleni düzenlemek isterken öğrenci arkadaşlarımız sınavdan önce birazcık moral bulsunlar. Birazcık kendilerine gelsinler kafaları dağılmışsa toparlansın sınava öyle girsinler istedim. Sizleri bugüne kadar getiren, büyüten ailelerinize, annelerinize babalarınıza ve beni de bu günlere getiren bütün öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hafta sonu yapılacak olan sınavda hepinize başarılar diliyorum'' dedi. Başkan Karagöl daha sonra Eda Baba’ya Erbaa’nın yöresel ürünlerinin yer aldığı bir hediye paketi ve Erbaaspor forması hediye etti. Öğrenciler yaklaşık 2 saat süren konserde doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi