Üniversitede skandal.

Türkiye 26.07.2019 - 08:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1947+ kez okundu.
 

Üniversitede skandal.

FETÖ SORUŞTURMASI ÇERÇEVESİNDE YARGILANAN ve AÇIKTA OLAN UŞAK ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETER A.D REKTÖR EKREM SAVAŞ TARAFINDAN MİMARLIK FAKÜLTESİ FAKÜLTE SEKRETERLİĞİNE ASALETEN ATANDI! Söylüyoruz. Yanlış yapmayın diyoruz, anlamıyorlar. Yazınca elli yerden araya adam sokmaya çalışıyorlar. Üniversitede kimin ne yaptığı belli değil. Dün aldığımız bir habere inanamadık. Haberi üniversitedeki kaynaklarımıza doğrulattıktan sonra bugün yazmaya karar verdik. Aslında duyduklarımıza inanamadık. Rektör Ekrem Savaş FETÖ’den açıkta olan genel sekreter A.D’yi görevinden bu sebeple yani hakkındaki  FETÖ soruşturmasından dolayı alıyor. Yine hakkında FETÖ soruşturması olan açıkta bulunan aynı kişiyi mimarlık Fakültesine asaleten faküte sekreteri olarak  atıyor.   Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Ekrem hocam.  Fetö ile mücadele böyle mi yapılıyor?  Size fetöden yargılanan kişinin  atamasını  kim önerdi,  atamayı  kim imzalattı?  Böylesine  şaibeli bir atamaya  imza koyan tüm görevliler, ne yaptığınızın farkında mısınız? Kendinize gelin!  Ekrem Hocam size tek bir sorumuz var! FETÖ’den açıktaki bir adamı bir fakültenin genel sekreterliğine asaleten nasıl atadınız?  Açıktaki bir adam asaleten nasıl atanır? Ayrıca, Fetö  mahkemesi yürüyen birinin  atamasını  Ekrem hocayı o makama atayan Sayın Cumhurbaşkanı ne der? Sayın YÖK başkanı, sayın vali ne der? Kaynak- Uşak Tv

FETÖ SORUŞTURMASI ÇERÇEVESİNDE YARGILANAN ve AÇIKTA OLAN UŞAK ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETER A.D REKTÖR EKREM SAVAŞ TARAFINDAN MİMARLIK FAKÜLTESİ FAKÜLTE SEKRETERLİĞİNE ASALETEN ATANDI!


Söylüyoruz. Yanlış yapmayın diyoruz, anlamıyorlar. Yazınca elli yerden araya adam sokmaya çalışıyorlar. Üniversitede kimin ne yaptığı belli değil. Dün aldığımız bir habere inanamadık. Haberi üniversitedeki kaynaklarımıza doğrulattıktan sonra bugün yazmaya karar verdik.


Aslında duyduklarımıza inanamadık. Rektör Ekrem Savaş FETÖ’den açıkta olan genel sekreter A.D’yi görevinden bu sebeple yani hakkındaki  FETÖ soruşturmasından dolayı alıyor. Yine hakkında FETÖ soruşturması olan açıkta bulunan aynı kişiyi mimarlık Fakültesine asaleten faküte sekreteri olarak  atıyor.  


Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Ekrem hocam.  Fetö ile mücadele böyle mi yapılıyor?  Size fetöden yargılanan kişinin  atamasını  kim önerdi,  atamayı  kim imzalattı?  Böylesine  şaibeli bir atamaya  imza koyan tüm görevliler, ne yaptığınızın farkında mısınız? Kendinize gelin! 


Ekrem Hocam size tek bir sorumuz var!


FETÖ’den açıktaki bir adamı bir fakültenin genel sekreterliğine asaleten nasıl atadınız?  Açıktaki bir adam asaleten nasıl atanır?


Ayrıca, Fetö  mahkemesi yürüyen birinin  atamasını  Ekrem hocayı o makama atayan Sayın Cumhurbaşkanı ne der? Sayın YÖK başkanı, sayın vali ne der?


Kaynak- Uşak Tv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi