Üniversitelilerden Örnek Davranış

25.04.2019 - 18:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1846+ kez okundu.
 

Üniversitelilerden Örnek Davranış

Aydos Ormanının güney yakasında gerçekleştirilen çöp toplama etkinliğinde; cam şişe, poşet, pilastik atık, metal ve çocuk bezi olmak üzere değişik türlerle yabancı maddeler toplanmış ve 40 büyük çöp poşeti atık elde edildi..     Okan Üniversitesi öğrencilerinden Onur Çolak etkinlik öncesi bir basin bildiri okuyarak duyarlıklıklarını dile getirdiler.   Çolak açıklamasında ; İstanbul Okan Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Topluluğu olarak Aydos Ormanında birazdan gerçekleştireceğimiz "doğayı koruma ve çöp toplama" etkinliğimizde çevre faktörünün insan sağlığının korunması üzerindeki önemine dikkat çekmek istiyor ve bu konuda farkındalık uyandırmayı amaçlıyoruz.   Şöyle ki; sağlığımızı bozulmadan korumak, bozulduktan sonra tedavi etmekten çok daha masrafsız ve zahmetsizdir.    Kişilerin ve toplumun sağlığını korumanın yolu sağlığı etkileyen faktörlerin iyileştirilmesi ile mümkündür.   Sağlığı etkileyen en önemli faktörlerden birisi ise "çevre" faktörüdür.   Aynı şekilde üzerinde iyileştirme yapılabilecek en müsait faktörde çevre faktörüdür.   Biz yalnızca çevremizi temiz tutarak ve atıklarımızı doğru bir şekilde istifleyerek onlarca hastalıktan hem kendimizi hem toplumumuzu hemde doğal yaşamdaki canlıları koruyabiliriz.    Bu noktada "Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam" diyor, hepimizi çevremizi korumaya ve temiz tutmaya davet ediyorum. dedi.   Atıklar belli bir alanda toplanarak belediye ekipleri tarafından alınmaları sağlanmıştır. Sağliklı Yaşam Topluluğu  öğrencileri ve öğrencilerine eşlik eden hocaları; etkinlikten sonra hep beraber yemek yedi ve Nevzat Bilgin hocalarının kendilerine bağlama çalması ile günü noktaladı..
Aydos Ormanının güney yakasında gerçekleştirilen çöp toplama etkinliğinde; cam şişe, poşet, pilastik atık, metal ve çocuk bezi olmak üzere değişik türlerle yabancı maddeler toplanmış ve 40 büyük çöp poşeti atık elde edildi..
 
 
Okan Üniversitesi öğrencilerinden Onur Çolak etkinlik öncesi bir basin bildiri okuyarak duyarlıklıklarını dile getirdiler.
 
Çolak açıklamasında ; İstanbul Okan Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Topluluğu olarak Aydos Ormanında birazdan gerçekleştireceğimiz "doğayı koruma ve çöp toplama" etkinliğimizde çevre faktörünün insan sağlığının korunması üzerindeki önemine dikkat çekmek istiyor ve bu konuda farkındalık uyandırmayı amaçlıyoruz.
 
Şöyle ki; sağlığımızı bozulmadan korumak, bozulduktan sonra tedavi etmekten çok daha masrafsız ve zahmetsizdir. 
 
Kişilerin ve toplumun sağlığını korumanın yolu sağlığı etkileyen faktörlerin iyileştirilmesi ile mümkündür.
 
Sağlığı etkileyen en önemli faktörlerden birisi ise "çevre" faktörüdür.
 
Aynı şekilde üzerinde iyileştirme yapılabilecek en müsait faktörde çevre faktörüdür.
 
Biz yalnızca çevremizi temiz tutarak ve atıklarımızı doğru bir şekilde istifleyerek onlarca hastalıktan hem kendimizi hem toplumumuzu hemde doğal yaşamdaki canlıları koruyabiliriz. 
 
Bu noktada "Temiz Çevre, Sağlıklı Yaşam" diyor, hepimizi çevremizi korumaya ve temiz tutmaya davet ediyorum. dedi.
 
Atıklar belli bir alanda toplanarak belediye ekipleri tarafından alınmaları sağlanmıştır. Sağliklı Yaşam Topluluğu  öğrencileri ve öğrencilerine eşlik eden hocaları; etkinlikten sonra hep beraber yemek yedi ve Nevzat Bilgin hocalarının kendilerine bağlama çalması ile günü noktaladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi