ÜNLÜ GAZETECİ SAYMAZ'DAN RİZESPOR PAYLAŞIMI

Spor 18.04.2021 - 21:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2174+ kez okundu.
 

ÜNLÜ GAZETECİ SAYMAZ'DAN RİZESPOR PAYLAŞIMI

Ünlü Gazeteci İsmail Saymaz’dan Rizespor paylaşımı.   Rizeli ünlü gazeteci İsmail Saymaz kendisine hediye edilen Çaykur Rizespor formasını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak memleketinin takımına destek verdi.    İsmail Saymaz, “Sevgili hemşerim Muhammed Kasparoğlu bana Rizesporumuzun formasını armağan etti. Bu inceliği için çok teşekkür ederim.” sözleri ile fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan gönderi Rizespor taraftarlarının da ilgisini çekti.   Harita Y. Mühendisi Muhammet Kasparoğlu ve Gazeteci İsmail Saymaz, Rizeli olmanın ve memleket dayanışmasının güzelliğinede vurgu yapmış oldular. Bu vesile ile iki hemşerimizede başarılar diliyoruz.
Ünlü Gazeteci İsmail Saymaz’dan Rizespor paylaşımı.
 

Rizeli ünlü gazeteci İsmail Saymaz kendisine hediye edilen Çaykur Rizespor formasını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak memleketinin takımına destek verdi. 
 

İsmail Saymaz, “Sevgili hemşerim Muhammed Kasparoğlu bana Rizesporumuzun formasını armağan etti. Bu inceliği için çok teşekkür ederim.” sözleri ile fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan gönderi Rizespor taraftarlarının da ilgisini çekti.
 

Harita Y. Mühendisi Muhammet Kasparoğlu ve Gazeteci İsmail Saymaz, Rizeli olmanın ve memleket dayanışmasının güzelliğinede vurgu yapmış oldular. Bu vesile ile iki hemşerimizede başarılar diliyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi