ÜRETİCİDEN KONTENJAN VE KOTA TEPKİSİ. DAHA İLK GÜNDEN...

Rize 07.07.2020 - 09:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2197+ kez okundu.
 

ÜRETİCİDEN KONTENJAN VE KOTA TEPKİSİ. DAHA İLK GÜNDEN...

İlk günden dönüm başına 50 kg kontenjan ile başlayacak olan Çaykur’a tepkiler gelmeye başladı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü  yaş çay üreticisine mesaj göndererek 7 temmuz Salı gününden itibaren yaş çay alımına başlayacağını duyurdu. 2. Sürgünde dönüm başına 450 kg kota uygulayacağını bildirdi. İlk gündem dönüm başına 50 kg kontenjan ile başlayacak olan Çaykur’a tepkiler gelmeye başladı.    Çay sanayicileri derneği başkanı Hasan Uzun 1. sürgünde 600 kg olan kota 2. Sürgünde neden 450 kg olarak açıklandığını merak ettiklerini belirterek :” Mayısta dönüm başına 600 kilogram kota uygulayan Çaykur 2. Sürgünde neden bunu 450 kilograma kadar düşürdü?. İlk günden neden kontenjan uyguladı. Çaykur yarın sezonu açıyor en fazla alacağı çay 300 ton. Günlük 9 bin ton üretim kapasitesi olan Çaykur’a 300 ton çay ne yapar?. 2. Sürgünün açılışında vatandaşı, üreticiyi ürkütmenin anlamı ne?.  Kuru çaya zam yapılmamasına rağmen ne yapmaya çalışıyorlar merak ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

İlk günden dönüm başına 50 kg kontenjan ile başlayacak olan Çaykur’a tepkiler gelmeye başladı.


Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü  yaş çay üreticisine mesaj göndererek 7 temmuz Salı gününden itibaren yaş çay alımına başlayacağını duyurdu. 2. Sürgünde dönüm başına 450 kg kota uygulayacağını bildirdi. İlk gündem dönüm başına 50 kg kontenjan ile başlayacak olan Çaykur’a tepkiler gelmeye başladı. 

 

Çay sanayicileri derneği başkanı Hasan Uzun 1. sürgünde 600 kg olan kota 2. Sürgünde neden 450 kg olarak açıklandığını merak ettiklerini belirterek :” Mayısta dönüm başına 600 kilogram kota uygulayan Çaykur 2. Sürgünde neden bunu 450 kilograma kadar düşürdü?. İlk günden neden kontenjan uyguladı. Çaykur yarın sezonu açıyor en fazla alacağı çay 300 ton. Günlük 9 bin ton üretim kapasitesi olan Çaykur’a 300 ton çay ne yapar?. 2. Sürgünün açılışında vatandaşı, üreticiyi ürkütmenin anlamı ne?.  Kuru çaya zam yapılmamasına rağmen ne yapmaya çalışıyorlar merak ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi