Üsküdar'da, 'Karadeniz Hamsi Şöleni' düzenleniyor

Rize 03.12.2019 - 19:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1740+ kez okundu.
 

Üsküdar'da, 'Karadeniz Hamsi Şöleni' düzenleniyor

 İSTANBUL'da, Trabzon Şalpazarı Dernekleri (ŞALFED) tarafından 'Üsküdar Karadeniz Hamsi Şöleni' düzenleniyor. 5 gün 5 gece sürecek, 10 ton hamsinin ikram edileceği etkinliklerde Karadenizli ünlü sanatçılar sahne alacak, katılımcılar hamsiye ve horona doyacak.    Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) tarafından İstanbul Üsküdar Harem Meydanı'nda görkemli bir etkilik düzenleniyor. 4 Aralık Çarşamba günü başlayacak olan 'Üsküdar Karadeniz Hamsi Şöleni', 8 Aralık Pazar gününe kadar sürecek. 5 gün 5 gece sürecek, 10 ton hamsinin ikram edileceği etkinliklerde Karadenizli ünlü sanatçılar sahne alacak, katılımcılar hamsiye ve horona doyacak. Halk oyunları ekiplerinin gösteriler sunacağı sürpriz etkinliklerin yer aldığı organizasyonun sunuculuğunu ise ünlü şovmen Necati Selvitop yapacak.    KARADENİZLİ SANATÇILAR SAHNEDE  Üsküdar Karadeniz Hamsi Şöleni'nde birbirinden ünlü Karadenizli sanatçılar sahne alacak. Adnan Yılmaz, Volkan Aslan, Yılmaz Kasapoğlu, Ömer Yılmaz, Sultan Bekçi, Onay Şahin, Meryem Akyüz Çayan, Hüseyin Cesi, Yamaç, Muhammet Sarı, Aydın Güner, Hakan Köntek, Tolga, Gökhan, Mehmet,  Duman ve birçok sürpriz sanatçı Karadenizlilerle bir araya gelecek. Sanat, siyaset, spor ve medya mensuplarının katılacağı Karadeniz Hamsi Şöleni'ne tüm Karadenizliler davet edildi.  Şalpazarı Dernekler Federasyonu Yönetimi adına başkan Ömer Karadeniz, birlik ve beraberlikleri ile bilinen Karadenizlilerin muhteşem bir organizasyonla 5 gün 5 gece boyunca bir araya geleceklerini belirterek İstanbul'da yaşayan tüm hemşerilerini etkinliklere davet etti.  

 İSTANBUL'da, Trabzon Şalpazarı Dernekleri (ŞALFED) tarafından 'Üsküdar Karadeniz Hamsi Şöleni' düzenleniyor. 5 gün 5 gece sürecek, 10 ton hamsinin ikram edileceği etkinliklerde Karadenizli ünlü sanatçılar sahne alacak, katılımcılar hamsiye ve horona doyacak.    Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) tarafından İstanbul Üsküdar Harem Meydanı'nda görkemli bir etkilik düzenleniyor. 4 Aralık Çarşamba günü başlayacak olan 'Üsküdar Karadeniz Hamsi Şöleni', 8 Aralık Pazar gününe kadar sürecek. 5 gün 5 gece sürecek, 10 ton hamsinin ikram edileceği etkinliklerde Karadenizli ünlü sanatçılar sahne alacak, katılımcılar hamsiye ve horona doyacak. Halk oyunları ekiplerinin gösteriler sunacağı sürpriz etkinliklerin yer aldığı organizasyonun sunuculuğunu ise ünlü şovmen Necati Selvitop yapacak. 

 

KARADENİZLİ SANATÇILAR SAHNEDE  Üsküdar Karadeniz Hamsi Şöleni'nde birbirinden ünlü Karadenizli sanatçılar sahne alacak. Adnan Yılmaz, Volkan Aslan, Yılmaz Kasapoğlu, Ömer Yılmaz, Sultan Bekçi, Onay Şahin, Meryem Akyüz Çayan, Hüseyin Cesi, Yamaç, Muhammet Sarı, Aydın Güner, Hakan Köntek, Tolga, Gökhan, Mehmet,  Duman ve birçok sürpriz sanatçı Karadenizlilerle bir araya gelecek. Sanat, siyaset, spor ve medya mensuplarının katılacağı Karadeniz Hamsi Şöleni'ne tüm Karadenizliler davet edildi.  Şalpazarı Dernekler Federasyonu Yönetimi adına başkan Ömer Karadeniz, birlik ve beraberlikleri ile bilinen Karadenizlilerin muhteşem bir organizasyonla 5 gün 5 gece boyunca bir araya geleceklerini belirterek İstanbul'da yaşayan tüm hemşerilerini etkinliklere davet etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi