Uygulama noktasından siren çalarak geçen hasta bulunmayan ambulansın sürücüsüne ceza

Genel 26.05.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1916+ kez okundu.
 

Uygulama noktasından siren çalarak geçen hasta bulunmayan ambulansın sürücüsüne ceza

KARABÜK’te sirenler çalarak polis uygulamasının olduğu yerden geçen, ‘dur’  ihtarına uymayan özel ambulans sürücüsü yakalandı. İçerisinde hasta olmayan ambulans sürücüsü H.E.’ye 552 TL ceza yazıldı.    Karabük'ten İstanbul'a giden H.E. yönetimindeki 34 BGV 930 plakalı özel bir şirkete ait ambulans, dün akşam saatlerinde polisin uygulama yaptığı bölgeden  sirenlerini  çalarak geçti. Polis, ‘dur’ ihtarına uymayan ambulansı takibe aldı. Ambulans bir süre sonra Karabük Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde durduruldu. Ambulans içerisinde sadece sürücüsünün bulunduğu, herhangi bir sağlık görevlisi ya da hasta bulunmadığı tespit edildi. İstanbul’da faaliyet gösteren bir şirkette çalışan ve ‘dur’ ihtarına uymayan H.E.’ye, geçiş üstünlüğünün ihlali ve ‘dur’ ihtarına uymamak nedeniyle 552 TL trafik para cezası kesildi. Seyahat izin belgesi bulunmadığı ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için, İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu kararlarından işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu. Ayrıca bakaya durumda bulunan H.E.’ye, tebligat tutanağı düzenlendi.  

KARABÜK’te sirenler çalarak polis uygulamasının olduğu yerden geçen, ‘dur’  ihtarına uymayan özel ambulans sürücüsü yakalandı. İçerisinde hasta olmayan ambulans sürücüsü H.E.’ye 552 TL ceza yazıldı. 

 

Karabük'ten İstanbul'a giden H.E. yönetimindeki 34 BGV 930 plakalı özel bir şirkete ait ambulans, dün akşam saatlerinde polisin uygulama yaptığı bölgeden  sirenlerini  çalarak geçti. Polis, ‘dur’ ihtarına uymayan ambulansı takibe aldı. Ambulans bir süre sonra Karabük Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde durduruldu. Ambulans içerisinde sadece sürücüsünün bulunduğu, herhangi bir sağlık görevlisi ya da hasta bulunmadığı tespit edildi. İstanbul’da faaliyet gösteren bir şirkette çalışan ve ‘dur’ ihtarına uymayan H.E.’ye, geçiş üstünlüğünün ihlali ve ‘dur’ ihtarına uymamak nedeniyle 552 TL trafik para cezası kesildi. Seyahat izin belgesi bulunmadığı ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği için, İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu kararlarından işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu. Ayrıca bakaya durumda bulunan H.E.’ye, tebligat tutanağı düzenlendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi