Uyuşturucu maddeyi yola atıp kaçmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı

Karadeniz 08.06.2019 - 20:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1789+ kez okundu.
 

Uyuşturucu maddeyi yola atıp kaçmaya çalışan 2 şüpheli yakalandı

SAMSUN'da, uygulama noktasındaki yunus polis ekiplerini görüp, otomobildeki 20 gram sentetik uyuşturucu ve yüksek dozda ağrı kesici 6 kapsülü yola atarak kaçan 2 şüpheli, kovalamaca sonunda yakalanarak gözaltına alındı. Olay, akşam saatlerinde İlkadım ilçesi Barış Bulvarı üzerinde meydana geldi. Uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motorize Polis ekiplerini gören Z.A. (35) ve T.D. (21), otomobildeki 20 gram sentetik uyuşturucu ve yüksek dozda ağrı kesici 6 kapsülü yola atarak kaçmaya başladı. Durumu fark eden polislerin harekete geçmesi sonucu kovalamaca başladı.  Polis, kısa süre sonra şüphelileri yakaladı. Uyuşturucu kullandıkları ve taşıdıkları belirlenen Z.A.ve T.D. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.    TABANCA ELE GEÇİRİLDİ   Öte yandan, uygulamaya devam eden ekiplerin şüphe üzerine durdurduğu 55 ABZ 407 plakalı otomobilde yaptığı aramada, tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Otomobildeki Y.R.C. (30), A.T. (29) ve B.T. (16) gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SAMSUN'da, uygulama noktasındaki yunus polis ekiplerini görüp, otomobildeki 20 gram sentetik uyuşturucu ve yüksek dozda ağrı kesici 6 kapsülü yola atarak kaçan 2 şüpheli, kovalamaca sonunda yakalanarak gözaltına alındı. Olay, akşam saatlerinde İlkadım ilçesi Barış Bulvarı üzerinde meydana geldi. Uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motorize Polis ekiplerini gören Z.A. (35) ve T.D. (21), otomobildeki 20 gram sentetik uyuşturucu ve yüksek dozda ağrı kesici 6 kapsülü yola atarak kaçmaya başladı. Durumu fark eden polislerin harekete geçmesi sonucu kovalamaca başladı.  Polis, kısa süre sonra şüphelileri yakaladı. Uyuşturucu kullandıkları ve taşıdıkları belirlenen Z.A.ve T.D. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

 

TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

 

Öte yandan, uygulamaya devam eden ekiplerin şüphe üzerine durdurduğu 55 ABZ 407 plakalı otomobilde yaptığı aramada, tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Otomobildeki Y.R.C. (30), A.T. (29) ve B.T. (16) gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi