Vali Balcı'dan İdlib gazilerine ziyaret

Karadeniz 06.03.2020 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2828+ kez okundu.
 

Vali Balcı'dan İdlib gazilerine ziyaret

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Suriye'de Esad rejimi tarafından gerçekleştirilen saldırılarda yaralanan 2 gaziyi evlerinde ziyaret etti. Tokatlı Gaziler Uzman Çavuş Mustafa Atasoy ve Uzman Çavuş Yasin Erciyas ve tedavilerinin ardından ailelerinin yanına geldi.   Evlerinde tedavilerine devam eden 2 gaziyi Tokat Valisi Ozan Balcı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Gaziler ziyarette, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Suriye'ye dönmek istediklerini söyledi. Gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Vali Balcı, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim kahramanlarımız. Devlet, millet, bayrak, ezan ve vatan uğruna canlarını ve uzuvlarını feda etmiş evlatlarımız. Allah, ordumuzu, devlet-millet adına görev yapan kahraman askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Bizler devlet olarak her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanındayız" dedi.

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Suriye'de Esad rejimi tarafından gerçekleştirilen saldırılarda yaralanan 2 gaziyi evlerinde ziyaret etti. Tokatlı Gaziler Uzman Çavuş Mustafa Atasoy ve Uzman Çavuş Yasin Erciyas ve tedavilerinin ardından ailelerinin yanına geldi.

 

Evlerinde tedavilerine devam eden 2 gaziyi Tokat Valisi Ozan Balcı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Gaziler ziyarette, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Suriye'ye dönmek istediklerini söyledi. Gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Vali Balcı, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim kahramanlarımız. Devlet, millet, bayrak, ezan ve vatan uğruna canlarını ve uzuvlarını feda etmiş evlatlarımız. Allah, ordumuzu, devlet-millet adına görev yapan kahraman askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Bizler devlet olarak her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanındayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi