Vali Balcı: Köylere de halk eğitim kursları açacağız

Karadeniz 12.06.2019 - 17:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1987+ kez okundu.
 

Vali Balcı: Köylere de halk eğitim kursları açacağız

TOKAT'ta Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı. Kent merkezinde bulunan Halk Eğitim Merkezinde dikiş, nakış, örgü, giyim, yağlı boya gibi alanlarda eğitim alan kursiyerler tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı. Sergi açılışını Tokat Valisi Ozan Balcı yaptı. Balcı, ilçelerde ve köylerde halk eğitim kurslarının artırılması gerektiğini söyleyerek, çalışmaların genişletilmesi için talimat verdi.   Sergi açılışı sonrası Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Müdür Yardımcıları ve yetkililerle görüşen Vali Balcı, halk eğitim kurslarının Tokat çapında bir il için yetersiz kaldığını, daha çok kurs açılması, kadınların bu kurslardan daha çok faydalanmaları gerektiğini söyledi. Balcı ayrıca köylerde de halk eğitim kursları açılması gerektiğini ifade ederek yetkililere bu konuda talimat verdi. 

TOKAT'ta Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı. Kent merkezinde bulunan Halk Eğitim Merkezinde dikiş, nakış, örgü, giyim, yağlı boya gibi alanlarda eğitim alan kursiyerler tarafından yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı. Sergi açılışını Tokat Valisi Ozan Balcı yaptı. Balcı, ilçelerde ve köylerde halk eğitim kurslarının artırılması gerektiğini söyleyerek, çalışmaların genişletilmesi için talimat verdi.

 

Sergi açılışı sonrası Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Müdür Yardımcıları ve yetkililerle görüşen Vali Balcı, halk eğitim kurslarının Tokat çapında bir il için yetersiz kaldığını, daha çok kurs açılması, kadınların bu kurslardan daha çok faydalanmaları gerektiğini söyledi. Balcı ayrıca köylerde de halk eğitim kursları açılması gerektiğini ifade ederek yetkililere bu konuda talimat verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi