Vali Balcı sokak atölyesini ziyaret etti

Karadeniz 28.05.2019 - 13:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1567+ kez okundu.
 

Vali Balcı sokak atölyesini ziyaret etti

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Niksarlı kadınların el işlerini sattıkları sokak atölyesini ziyaret etti. İlçede keçe, hediyelik eşya, alçı minyatür, ahşap boyama, ev dekorasyon gibi alanlarda üretim yapıp pazarlayan kadın girişimcileri sokak atölyesinde ziyaret eden Vali Ozan Balcı, yapılan ürünleri inceleyerek, bilgi aldı. Vali Ozan Balcı, hanımların kendilerini geliştirmelerini ve çalışma hayatına katkı sunmalarını çok önemsediğini belirterek, ''Hanımlarımızı hayatın her alanında görmek bizleri mutlu ediyor. Kadınların gücünden, enerjisinden yararlanabilmek için önlerindeki engelleri kaldırmak ve işlerini kolaylaştırmak bizim en önemli görevlerimizdendir.    Kadınların ekonomik, sosyal, kültürel yaşama daha aktif bir şekilde katılmalarını ve toplumda daha etkili olmalarını görmek beni son derece memnun ediyor. Niksar’ın kültürünü ve sanatını yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Sizlere gereken desteği vermeye her zaman hazırız'' dedi.

TOKAT Valisi Ozan Balcı, Niksarlı kadınların el işlerini sattıkları sokak atölyesini ziyaret etti. İlçede keçe, hediyelik eşya, alçı minyatür, ahşap boyama, ev dekorasyon gibi alanlarda üretim yapıp pazarlayan kadın girişimcileri sokak atölyesinde ziyaret eden Vali Ozan Balcı, yapılan ürünleri inceleyerek, bilgi aldı. Vali Ozan Balcı, hanımların kendilerini geliştirmelerini ve çalışma hayatına katkı sunmalarını çok önemsediğini belirterek, ''Hanımlarımızı hayatın her alanında görmek bizleri mutlu ediyor. Kadınların gücünden, enerjisinden yararlanabilmek için önlerindeki engelleri kaldırmak ve işlerini kolaylaştırmak bizim en önemli görevlerimizdendir. 

 

Kadınların ekonomik, sosyal, kültürel yaşama daha aktif bir şekilde katılmalarını ve toplumda daha etkili olmalarını görmek beni son derece memnun ediyor. Niksar’ın kültürünü ve sanatını yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Sizlere gereken desteği vermeye her zaman hazırız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi