VALİ ÇEBER AFET SONRASI İKİZDERE'DE. KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

Rize 16.07.2020 - 11:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1854+ kez okundu.
 

VALİ ÇEBER AFET SONRASI İKİZDERE'DE. KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK

Bölgede yaşanan sel yaraları sarılmaya başlandı. İkizdere Demirkapı köyünden kapanan Rize-Erzurum karayolu kontrollü ulaşıma açıldı. Sel sonrası İlçeye gelen Vali Kemal Çeber ve beraberindeki ekip sel hasarlarının olduğu Demirkapı köyü alanındaki karayolunda inceleme sonrası Kaymakamlıkta Kaymakam Cafer Kaymakçı’dan bilgi aldılar. Doğal afetlere hazırlıklı olmalıyız diyen Vali Kemal Çeber’yapımı hızla devam eden havalimanımız bu konuda çok önemli bir eksikliğimizi gidermiş olacak. Afetlere ilk ve hızlı müdahalede havalimanında helikopterimiz bulunacak. Rize-Erzurum Karayolunda ulaşımın açıldığını gördük. Kontrollü geçişimiz sel malzemesinin kaldırılmasına kadar devam edecek. Ekipler Karayolları, DSİ araç gereçleri sel malzemesi kaldırmaya devam ediyor. Bu çalışma birkaç gün daha devam eder. Hasar olan yol ve köprülerimizde tespitler yapıldıktan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz, kimse mağdur olmayacak ’ dedi.      Kaymakamlıktaki toplantıda Vali Kemal Çeber ile birlikte Giresun J.Bölge Komutanı Tuğ. Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Jandarma Komutanı Alb. Hakan Dedebağı, İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve yereldeki yetkililer hazır bulundu.

Bölgede yaşanan sel yaraları sarılmaya başlandı. İkizdere Demirkapı köyünden kapanan Rize-Erzurum karayolu kontrollü ulaşıma açıldı.


Sel sonrası İlçeye gelen Vali Kemal Çeber ve beraberindeki ekip sel hasarlarının olduğu Demirkapı köyü alanındaki karayolunda inceleme sonrası Kaymakamlıkta Kaymakam Cafer Kaymakçı’dan bilgi aldılar. Doğal afetlere hazırlıklı olmalıyız diyen Vali Kemal Çeber’yapımı hızla devam eden havalimanımız bu konuda çok önemli bir eksikliğimizi gidermiş olacak. Afetlere ilk ve hızlı müdahalede havalimanında helikopterimiz bulunacak. Rize-Erzurum Karayolunda ulaşımın açıldığını gördük. Kontrollü geçişimiz sel malzemesinin kaldırılmasına kadar devam edecek. Ekipler Karayolları, DSİ araç gereçleri sel malzemesi kaldırmaya devam ediyor. Bu çalışma birkaç gün daha devam eder. Hasar olan yol ve köprülerimizde tespitler yapıldıktan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz, kimse mağdur olmayacak ’ dedi.

    

Kaymakamlıktaki toplantıda Vali Kemal Çeber ile birlikte Giresun J.Bölge Komutanı Tuğ. Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Jandarma Komutanı Alb. Hakan Dedebağı, İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve yereldeki yetkililer hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi