Vali Çeber, Özel Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Eğitim 03.04.2019 - 16:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2244+ kez okundu.
 

Vali Çeber, Özel Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali Çeber, Özel Öğrencilerle Bir Araya Geldi    Valimiz Kemal Çeber ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.    İlk olarak Güneysu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun düzenlediği etkinliklere katılan Vali Çeber, burada öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.     Daha sonra Güneysu Spor Salonunda düzenlenen etkinliklere katılan Vali Çeber’e eşi Neslihan Ayan Çeber, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve diğer yetkililer eşlik etti. Son derece sıcak, samimi ve keyifli dakikaların yaşandığı program esnasında Vali Kemal Çeber çocukların el ürünlerini inceledi ve her biri ile ayrı ayrı sohbet ederek fotoğraf çektirdi.    Burada yaptığı açıklamada Vali Çeber şunları söyledi:    ‘Bugün çok özel bir gün. Otizm ile ilgili olarak toplumda doğru bilginin yaygınlaşması ve farkındalık oluşması için ilimizde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Ayrıca hükümetimizin de son yıllarda konuyla ilgili etraflı çalışmaları var. Konuyla ilgili Eylem Planı kapsamında, otizmli bireylerin topluma kazandırılması için önlemler alınıyor, çalışmalar yapılıyor. Bu çocuklarımızı toplumsal hayatın içinde kendi ayakları üzerinde görmek, bizler için en büyük mutluluk vesilesi olacaktır’ dedi. 

Vali Çeber, Özel Öğrencilerle Bir Araya Geldi 

 

Valimiz Kemal Çeber ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

 

İlk olarak Güneysu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun düzenlediği etkinliklere katılan Vali Çeber, burada öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.  

 

Daha sonra Güneysu Spor Salonunda düzenlenen etkinliklere katılan Vali Çeber’e eşi Neslihan Ayan Çeber, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve diğer yetkililer eşlik etti. Son derece sıcak, samimi ve keyifli dakikaların yaşandığı program esnasında Vali Kemal Çeber çocukların el ürünlerini inceledi ve her biri ile ayrı ayrı sohbet ederek fotoğraf çektirdi. 

 

Burada yaptığı açıklamada Vali Çeber şunları söyledi: 

 

‘Bugün çok özel bir gün. Otizm ile ilgili olarak toplumda doğru bilginin yaygınlaşması ve farkındalık oluşması için ilimizde çeşitli etkinlikler yapılıyor. Ayrıca hükümetimizin de son yıllarda konuyla ilgili etraflı çalışmaları var. Konuyla ilgili Eylem Planı kapsamında, otizmli bireylerin topluma kazandırılması için önlemler alınıyor, çalışmalar yapılıyor. Bu çocuklarımızı toplumsal hayatın içinde kendi ayakları üzerinde görmek, bizler için en büyük mutluluk vesilesi olacaktır’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi